mkbk -> RE: Junijčki 2010 (9.2.2011 15:11:29)
|
En pozdravček... Mi tamale2 glih spita, tko da lahko mal napišem...sej nimam kej, oba mam na antibiotikih zarad ušes....mislm, da bi človk znoru. Tko da sm se odločla, da bo tavečji izvzet iz vrtca za kakšen mesec, da preguramo tale februar brez dodatnih obolevanj in zdravil in smo pol že malce bliže pomladi...pol pa lahko sam molim, da bo drugo zimo boljše (kar pa dvomim da bo pomagal) [sm=smiley19.gif] KLjub zdravilom smo velik zunaj, takoj ko ni blo več vročine. V soboto smo šli v Trst izključno na morski zrak, sta bla maladva ful pridna. LAra sicer bolj malo je te dni, ker ji pomoje ne paše glih pa tud zarad antibiotikov, tam do ene 70 ml nekje popapa. Smo v nakupu avtosedeža za tavečjega, jaz nardim uzbuno vsakič ko je kaka ugodna akcija...ampak se moj kar ne zgane, res ga bom sklincala tud na forumu, amapk mojmu je pa treba za vsako stvar petkrat do desetkrat povedat,da se pol kej uresniči,,,tko da no comment...[sm=hudicek1.gif]. Upam,da ne bomo čakal, da bo treba lukno za noge v zice vrtat [sm=smiley36.gif] Aha, mala je pokonc...hm le kaj bova počeli s princesko, preden se še gavnar zbudi....ne vem še, vem samo da ji morm dat res kar precej pozornosti, ko ji lahko, ker ko je tavelik pokonci se kar na lepem začne vse okrog njega vrtet, Lara pa samo z odprtimi usti opazuje kaj se dogaja..no ja sej dolgčas ji ni, ampak vseeno si zasluži da je mami malo samo njena, zato ŠIBAM!!!!!!!!!!! Lep sončni dan vsem junijčkom!
|
|
|
|