portorož -> odstranitev pregrade-brez anestezije (7.6.2010 13:35:05)
|
Pozdravljene punce! Mene pa nekaj bega zadnjih nekaj dni... 2.6 sem imela odstranitev opregrade, vendar se je dr. odločila, da mi bo poseg opravila brez lokalne anestezije ali vsaj protibolečinske terapije. Ko mi je pisala napotnico za poseg sva se dogovorile, da bo opravljena op z lokalno anestezijo. Ali je to normalna praksa, da se pregrada odstrani kar tak, na živo? Mene je bolelo ko hudič, sem skoraj 3x kolabirala vmes, tako da je poseg morala prekiniti. Seveda je obžalovala, da mi ni dala lokalne, čeprav še sedaj ne razumem zakaj ne. Seveda sedaj moram spet čakati cca. 2 meseca, da pridem na vrsto, da mi bo poseg opravila v splošni anesteziji. Kakšne imate ve izkušnje? Je katera tudi imela poseg na ta način? Mene še zmeraj vse zelo boli in danes se odpravljam k svoji gin. na pregled, sicer brez najave, a bom vztrajala da me pregleda... Prosim, da mi zaupate vaše izkušnje, ker res več ne vem na čem sem...., ali sem jaz očitno tako občutljiva na bolečino (kar dvomim, ker imam za seboj že lepo vrsto uspešno prestanih bolečih preiskav in postopkov zaradi hrbetenice) ali pa se je v medicini spet zgodilo nekaj kar tam nima kaj iskati...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Hvala vam.
|
|
|
|