Zanositev, brez Tifola ... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Zanositev, brez Tifola ... (7.6.2010 11:44:31)

Živjo punce.

Ravnokar sem izvedela, da sem noseča, tooooooooooooo :) čisto presrečna sva z možem, pričakujeva že 2 otroka, yes yes, kar skačem po zraku :)
Ob vsej veseli novici, pa me rahlo spreleti srd... Ko sva načrtovala 1. nosečnost sem prenehala kaditi že nekaj mesecev pred zanositvijo in tudi Tifol sem že prej jemala. Sedaj za 2. nosečnost pa - še včeraj sem prižgala nekaj cigaret, Tifol pa sem si kupila danes. Prosim za nasvete, upam in želim si, da to ne bo preveč vplivalo na mojega sončka v trebuščku, od danes dalje cigareti zame ne obstajajo več!!! Mislim, da sem folno kislino vsakodnevno v telo dobila tudi s samo prehrano. Ne me obsojat, čisto nič ni bilo slabonamerno, sem super mati, in kmalu bom mati dvema. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ploha -> RE: Zanositev, brez Tifola ... (7.6.2010 11:50:55)

Jaz sem tudi v drugo nenačrtovano zanosila in s tifolam (centramed mami) pričela šele takrat, ko sem naredila test. Za 1x vse v redu. Kadim pa itak ne...

AnciM -> RE: Zanositev, brez Tifola ... (7.6.2010 12:09:22)

Niti v prvo niti v drugo nisem jemala folne kisline. Je je dovolj povsod okoli nas. Če se zdravo prehranjuješ, ne potrebuješ nobenega dodatka v obliki kemije.

lananai -> RE: Zanositev, brez Tifola ... (7.6.2010 12:27:58)

Jst sem jedla folno kislino šele po testu, prej ne.

kristinaj -> RE: Zanositev, brez Tifola ... (7.6.2010 12:45:13)

v prvi nosečnosti sem tifol začela jemati šele po 2m, ker do 1,5m nisem vedela, da sem noseča, pri 2m sem imela prvi pregled tako, da sem en mesec jemala tifol, pri drugem pa po 1,5m, ker spet nisem vedela, da sem, do prve znane slabosti.. in jima nič ne manjka...

ellie -> RE: Zanositev, brez Tifola ... (7.6.2010 18:30:30)

Tudi jaz v nosečnosti sploh nisem jemala folne...pa imamo doma zdaj že skoraj 5 mesečnega zdravega fantička[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]