|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nadležni OBISKI takoj po rojstvu
19.7.2005 9:46:37   
Misek
Jaz sem vnaprej povedala datum, do katerega ne bi rada imela obiskov po porodu (kaksen mesec in pol po predvidenem roku) in obiskov res ni bilo (razen najozjih clanov druzine). Se je pa teta oglasila dober mesec po porodu, pa me je moj dragi vprasal: a ji odprem vrata? :)-

(odgovor članu Ronka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
19.7.2005 9:55:48   
taška30
Tudi jaz bi v porodnišnici imela še več obiskov.
Doma so mi šli pa vsi na živce, tudi mami pa babi pa tašča in tast-sami domači. Kaj pa vem, bila sem totalno neprespana, pa utrujena, predvsem pa negotova sama vase, dojila na 1 uro in se mi sploh ni dalo prenašat začudenih pogledov in vprašanj: a tako pogosto je? zakaj pa joka? a si kaj takega pojedla? itd...mi trije smo si bili povsem dovolj prve 3 tedne.
Drugi so prišli kasneje, po 1 mesecu in niso bili prav nič moteči, ravno zato, ker niso tolk spraševal, ampak pogledali in šli, domači so hotli pa sodelovat z nasveti...
Lp

(odgovor članu Ronka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
19.7.2005 11:07:35   
petra.horzi
oj
mal ste me narobe razumele
ronka je napisala da jo obhaja groza ko pomisli na vso žlahto in ZNANCE, ki bojo v trumah prihajal
itaq da tisti ki so bližnji (sorodniki, prijatelji) takoj zvejo-jim poveš
sam jz sm mislnla na to k pol kr eni k se ubistvu sploh ne poznate tok zlo dobr, al pa se mal vidte začnejo rint na obiske
takih ne bi blo treba obvestit takoj
pr men tud vsi vejo kdaj mam rok, sam men je ubistvu (zaenkrat) kr všeč da bi mela velik obiskov
lp

(odgovor članu Ronka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.7.2005 11:42:01   
Anonimen
Mi smo imeli obiske od prvega dne. no, takrat je prišla moja najboljša prijateljica, ki si sama zna vzeti vse in ni bilo problema, še pomagala mi je. Ampk, drugi dan pa je prišla sestrična od moža s familijo, potem pa sem tudi jaz bila :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:. Sedaj vem, da bom pri drugem otroku povedala, da tri mesece razen določenih oseb ne želim videti NIKOGAR!!!!

(odgovor članu Ronka)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
19.7.2005 17:32:09   
Erdbeere
Meni je bilo pa v porodnišnici tako dolgčas, da sem lepo mobitel v roke vzela in vse po vrsti klicala, naj pridejo na obisk, ker drugače se mi bo sfuzlalo....no potem doma pa so lepo po kakšnem tednu, nekateri tud prej prišli pogledat mojo princesko in meni je prov pasalo, da se je vsaj kej druzga dogajalo kot to da sem mogla ležat..mene stara tašča 14 dni sploh ni pustila iz postelje, tako da je obiske moz spedenal, so pogledal Tejo v spalnici pa šli na kavico pol pa kr lepo domov, pa je bilo vsem čisto ok

(odgovor članu Ronka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.7.2005 18:40:26   
kofetek2010
glede na izkušnje pri rojstvu sina, sem se odločila, da lahko našo pridejo v porodnišnico pogledat vsi, ki želijo, domov pa vsaj en mesec nima nihče vstopa, ker ne mislim strečt od spredaj in zadaj, pa še na pupo merkat ;)

(odgovor članu Ronka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.7.2005 12:54:07   
Grascakinja
Meni je bilo najlepše v porodnišnici tisti dan, ko sva imeli s cimro na obisku samo moža. Takrat smo se res lahko sprostili, :love: me je zmasiral po hrbtu, crkljali smo se - skratka nobene gužve in prav prijetno. Obisk sem dovolila samo še mojim staršem, ostale sem že prej odgnala (pred porodom).

Kar se pa doma tiče - po mojih izkušnjah so najhujši obiskovalci ravno tisti, ki že imajo otroke. In tudi najbolj silijo v dojenčka, ga ščipajo, težijo, naj odpre učke... skratka disaster! Potem, ko pa grejo je pa revček ves zmatran in razdražen od tega siljenja, mamica pa utrujena - meni je šlo kar na jok, pa vsi tisti nasveti in pridiganje in morenje....

Jaz sem se po prvem takem incidentu zabarikadirala v spalnico s pikico in če sva bili OK, sva se prišli za 5 minut pokazat, sicer pa ne. Mož je bil pa barikada - sori, žena je šivana, utrujena, otrok pa spi/je in ju ne bomo motili. Zamera gor ali dol, obziren folk počaka 3 tedne, potem pa pokliče, če in kdaj lahko pridejo na obisk.

(odgovor članu Ronka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.7.2005 13:55:14   
Anonimen
hmmm..k nam pa sploh ni drlo na trume ljudi??!!! pa sem si želela da bi kdo extra pršu :( tisin stric jo je prvič vidu pri 1 letu :(

lp, lara

(odgovor članu Ronka)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
20.7.2005 16:42:26   
wallery
Meni sta šla v prvi nosečnosti najbolj na živc tašča in tast v porodnišnico sta morala priti takoj nato pa dva meseca vsak vikend ni važno kateri dan sobota ali ned.(ostali so počakali 3 tedne ali več ne da bi komerkoli rekla naj počaka z obiskom) po celo popoldne sta bila pri nas ni ju motilo da se morata zato voziti v eno stran več kot eno uro če je pikica spala slučajno sta se bala da je ne bosta nič videla kar naprej sta spraševala kdaj bo vstala kar naprej sta imela malo po naročju streč sem ju morala od spred in od vzad(kosilo+malica ko sta odšla)Sedaj sem pa možu že povedala ko rodim drugič(rok 11.2.2006)naj ji pove da naj pride samo v porod.(drugače ne bo miru)potem pa da je ne vidim vsaj mesec dni če ne ji bom pa sama povedala da bi radi mir saj ima mož fotoaparat pa naj ji pošlje slike po netu saj jo razumem da je moja pikica prva vnukinja (včeraj jije hči rodila vnuka-je šla že v porod.zraven pa vabila še nas)ma saj je samatudi dvakrat rodila da bi morala vedeti da rabimo mir

(odgovor članu Ronka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
20.7.2005 17:24:38   
bskrle
Pri nas so bili obiski zaželeni le pod pogojem, če kaj naredijo(popazijo Lucijo, skuhajo kosilo, likajo ...). In pika!
Vsem povej, naj pokličejo preden pridejo.
Imam zelo uvidevno žlahto in priajtelje.

(odgovor članu Ronka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
20.7.2005 17:26:41   
Primoza
Mi smo imeli 14 dnevni moratorij, potem pa zmerno število obiskov. Samo eno garnitura se tega ni držala, pa še ti so odšli predčasno, potem ko sem jih o tem "obvestil".

(odgovor članu Ronka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
20.7.2005 17:32:54   
Lunca1
Meni obiski načeloma niso šli na jetra, je pa res da je bila včasih proti večeru potem Pina nervozna. Še najbolj mi je šla na jetra tašča, ki mi je vletela ene parkrat na dan brez napovedi v stanovanje (živimo v isti hiši), ne glede na to a sva se dojile ali ne, ali sem si črpala mleko (to mi je šlo še najbolj na živce),...:grrr:

(odgovor članu Ronka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
20.7.2005 19:24:55   
žiža
Mene obiski niso prav nič motili, razen v porodnišnici. Meni se veliko bolj nadležni zdijo obiski v porodnišnici, kot doma. V tisti mali sobici z dvema mamicama in otročkoma res ni prostora za nikogar drugega kot očka. Čeprav sem sama skoraj umirala od dolgčasa in žalosti ( prve 4 dni sem bila brez Sare) nisem pogrešala nikogar drugega kot moža. Ko sva pa prišli domov sem bila pa vsakega obiska vesela. Ne vem no, jaz sem se bolj zapomnimla tistih, ki niso prišli Sare pogledat :( je pa res, da nimam velike žlahte in da se z vsemi dobro razumemo in nihče ni bil neobziren. :bravo:

(odgovor članu Ronka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
21.7.2005 9:29:59   
Anonimen
joj js sem pa sam čakala kdo bi me pršu obiskat da ne bi bla skos sa,a. k se mi bi sam zmešal. js sem rabla družbo, pa da se kej dogaja, kva pa počneš non sto z novorojenčkom, sej skos spi??!!

a sem sam js tko čudna??

lp, lara

(odgovor članu Ronka)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
21.7.2005 14:03:36   
Suzi*
Jaz se pa rodila ravno takrt, ko je razsajala gripa in so bili obiski v porodnišnici prepovedani. Prišel je lahko le očka. Njega sem res ves čas pogrešala. Pa mi je čist pasalo. Obiskov v porodnišnici ne bi prenesla, ker se mi zdijo tile prvi dnevi res rezervirani samo za malo družinico. Še potem sem bila tečna, ko so prvi dan prišli najini starši. Res, da so pomagali (skuhali kosilo, likali), sej sem jim čist hvaležna, ampak mene so šivi tako boleli (sem bla še sama nase tečna) pa z malim sva se še lovila, tako da sem prenašala samo moža v svoji bližini. Najini starši so mi šli tudi na živce zaradi večnih nasvetov, pa ker so naju obvezno morali gledati med dojenjem. :grrr: Tudi, če sem dojila v spalnici, jim ni blo jasno, da bi rada mir. :grrr::grrr:

Prijatelji in ostali so bili pa zelo uvidevni! :bravo:

lp, Suzi

(odgovor članu Ronka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
21.7.2005 21:54:13   
Elena B
Kako te razumem! Mi smo imeli neprenehoma mesec in 1/2, če ne več, obiske. Še dobro, da je bilo poletje in da je moj ljubi vse rihtal z njimi. Jaz sem se samo umaknila z Lano Mario(saj se je vedno jokala!). Jaz nisem nobenemu rekla, naj ne pride. Povedala sem jim samo kdaj, da jih ne bi bilo preveč. (Vseeno se je par krat zgodilo, da jih je bilo 12..15 NAENKRAT!)
Ludo i nezaboravno. No, saj imam rada družbo! :sloncek::kuza::miska:

(odgovor članu Ronka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
26.7.2005 9:48:00   
BigWhale
Izgovori? ah ne nucas tega! Ti jaz posodim najino shizofrenicno in hiperaktivno psico. Vsakega poskace, ga prelize in nasploh dozivlja orgazme ob vseh obiskih. Vsakemu bi v narocje splezala (20 kilska crna zver) in se igrala z njim.

Bos vidla, noben ne bo hotel na obisk prit! ;)

(odgovor članu Ronka)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?