ZmajTolovaj -> RE: talenti danes- veliki finale (7.6.2010 12:14:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Zmaj Tolovaj...o (frišni) 7 letnici govorimo, ja?! Seveda je še mala princeska, afnica mala...Moja je sicer stara šele 4 pa jih tut take poka, da me pogosto glava zapeče. ...Ampak to so otroci. Malo razumevanja in tolerance ti res ne bi škodilo. Osebno pa je moje mnenje ob Linini zmagi razdvojeno; za 7 letnico, ki ne obiskuje šole petja, je definitivno talent, o vsem ostalem smo/ste pa v večini itak že pisale. Pa smili se mi punčka že zdaj, sploh ko vse tole (še posebej del o kozlanju) berem...Meni bi šlo na jok, če bi brala o svojem otroku.. Ne vem, če bi ti svojega otroka tako izpostavljala? Jaz ga ne bi. Pa ti sama praviš, da te glava boli, ko čudne ven meče, mene tudi, ko našo poslušam. Kar se pa Lininih staršev tiče, pa ne bi rekla, da je tako. Zame je že samo dejstvo, da je pošljejo na tako tekmovanje, čisto dovolj zgovorno. Po moje jim ne gre nič na jok ob komentarjih, potem bi se lahko zamislila tudi nad komentarji, da sta za na CSD. Plus da je POP forsiral "malo princesko", ne vem meni je čisto mimo filat glave otrok z bedarijami v teh časih, ko že ITAK noben ne bi nič delal, noben ne bi v šolo hodil, vse je "kr neki", vsi bi samo pravice in nič dolžnosti, mislim meni je to res čist mim. V šolo naj hodi, bo boljš zanjo.
|
|
|
|