gitti -> rabim pomoč (6.6.2010 11:07:25)
|
nikoli še nisem iskala pomoč na forumih, zato sploh ne vem, kje in kako naj začnem. po 12 letih sva se s partnerjem razšla, ni bilo ljubezni, ničesar kar bi naju vezalo, razen dveh otrok, najino življenje je bilo ločeno,veza zaradi otrok, v glavnem šla sva vsak svojo pot, izplačala sem polovico,kar sva ustvarila skupaj..to je preteklost, če ni ljubezni, ni tako hudo... potem sem spoznala moškega, na katerega sem stavila vse, mislila sem da je idealen moški, zaljubila sem se, oz. bila je iz moje strani prva taprava ljubezen. po pol leta, kar sva se poznala je prišel živet k meni, ker je bil podnajemnik v stanovanju, ki ga ni plačeval, mu je to ustrezalo,jaz pa sama v veliki hiši. govoril je, kaj vse bova naredila, se poročila, imela še otroka(sam jih nima), vendar sam govoril... jaz sem ga tako ljubila, da nisem opazila, da so to samo besede. pri meni je bil skoraj tri leta, jaz sem skrbela za vse stroške hiše (položnice, kurjava), za otroke za njega, popolnoma za vse, vedno sem bila skrbna, gospodarna, rada bi si ustvarila popolno življenje, ampak vse to me je vedno bolj izčrpavalo, včasih sem bila dobesedno na tleh. potem pa se je začelo dogajat pred pol leta, da sem slučajno opazila sms na njegovem telefonu, kjer je pisalo,ljubim te, želim si te....dopisoval si je ne z eno, ampak z več ženskami, na internetu vroča linija...to me je pribilo na tla. vem, da si takega moškega ne zaslužim. ampak zdaj sva narazen 3 mesece, se je odselil, v neko stanovanje, jaz ga pa še vedno tako ljubim. mislim,da me je dobesedno obsedel in ne vem kako se naj tega rešim, opral mi je možgane..včasih sem bila ustvarjalna, mislila pozitivno, zdaj pa se mi zdi, da sem postala takšna kot on, ničesar ne morem niti delat niti mislit. vsi ljudje ki jih poznam,so srečni,da je šel,videli so kako je
|
|
|
|