tlb -> Ragade (6.6.2010 10:52:11)
|
Pozdravljene! Že 3 tedne (torej od poroda naprej) se "borim" z ragadami na bradavicah; po dojenju najprej namažem bradavico z mlekom, nato sušim na zraku, pa mažem lanolin in bepanten (malo enega, malo drugega), pa nič.....aja, roke umivam skrbno po previjanju, pred dojenjem, ma nonstop....brisačo imam "svojo"-samo jaz jo uporabljam....Nastavka mi mali več ne "zgrabi", pa tudi ob dojenju z nastavkom me boli ko [sm=hudicek1.gif] (zaradi te bolečine sem celo dojenje tudi v krču, na srečo po kakih 3-5 minutah tahuda bolečina izgine....vsakič, ko malemu ponujam dojko, me kar "trese", ko se spomnim, kak me bo bolelo....pa gloooooboko diham...) Zdaj tudi zaradi ragad prebolevam mastitis, sem na antibiotiku. Zanima me, če ima katera še kakšen nasvet, kaj bi lahko pomagalo, kako domače zdravilo mogoče? Pa če ima katera podobne izkušnje-kako dolgo je trajalo, da je to minilo..... Hvala za vsak dodaten nasvet!!!!! Pa mirno in lepo in sproščeno in neboleče hranjenje vaših dojenčkov! -------------------------------------------------------------------------------
|
|
|
|