katy83
|
pozdravček še od mene. jaz si danes že od jutra pojem "Dviga Slovenija zastave v ponos...." Full sem padla v to prvenstvo. No, drugače smo ok, ukinili smo D3 kapljice zdaj čez poletje, ker sem mu jih zadnjič pozabla dat in ni imel krčev čisto nič, tako da, sva zdaj rekla, da mu jih pač ne bova dajala. Itak bomo dosti na sončku, pa bo ta D vitamin dobil. No, Timotej je priden, malo imava z dragim težav, ker pač on nekak ne razume, da sem cel dan sama, pa kao nič ne rabim delat, pol pa ko on iz službe pride, pa ga nisem vesela, pa ne "skačem" okoli njega in po njem. Pač, prej ni bil takšen in se mi zdi, da sva se full oddaljila. Pa saj razumem, da se počuti zapostavljenega in da se je marsikaj glede odnosa spremenilo, moti me to, da si tega ne da dopovedat. No, pa ne bom vam težila s tem. Mimogrede, Elevitka, dobrodošla tudi pri nas. zdaj pa še Lenči_: vidiš, midve se z istimi stvarmi ubadama. Tudi meni se zdi, da je naš predebeli, oz. da preveč poje. Ampak ti se nimaš kaj obremenjevat. Res ne. Ker dojiš, tako kot pravijo punce, ni panike. Pa še porodna je bila višja. pa lepo je tamala šla vsak mesec po kg gor, tak da ne se sekirat. Pri meni pa je drugače. Timotej se je rodil z 2320g in 47cm, pri 3.mesecih ima 5950g in 56cm. Pa fora je, da sva zdaj že en mesec večinoma na AM, zdaj zadnji teden še samo AM. Gre kar hitro gor. Pa je mi na 3 ure, če kje lutamo mogoče na 4, tak da imamo še vedno 6 ali 7 obrokov. saj ni panike, ampak te tabele mi bodo živce spile. Meni je tak vseeno, pa niti ni tak fejst debeli, ampak ko vsepovsod bereš koliko bi mogli tehtat v tej starosti, pa ne vem kaj vse, sem jezna. kako so bili naši starši srečni, ko so vse delali po občutku, ni bilo interneta, pa pametnih zdravnikov. Ne pa mi, ko smo non stop obdani z nekimi informacijami kaj pa kako je treba delat. Pa skušam minimalno komplicirat, ampak vseeno ne morem vsega preslišat in ignorirat. tak, to je od mene, se še pišemo kaj. aja, punce dajte podatke o vaših otročkih (ime, datum rojstva), da naredimo mali seznamček. Če ste za, seveda. lp
|