Nattasha -> RE: Mariborske mamice 2010 (11.6.2010 17:37:26)
|
Oj! Tudi jaz nisem neki vročinski navdušenec, me pa veseli, da moja pupa sploh ni občutljiva. Je pa res, da midve okrog 9h spakirava "prtljago" in greva v mesto. Parkiram pri parku, pol pa greva v park, pa ob 11h na kavico z atijem,pol shopping po mestu, pol pa se skrijeva nazaj v park, med drevesa. mala ponavadi spi takrat, jaz pa se vsedem na klopco in berem eno knjigico. Ko se zbudi, eno rundo popapa, pa greva na doolg sprehod po parku, kjer se prav vneto pogovarja z vejami in listjem. In ponavljamo do 16h, ko greva po atija z avtom in gremo skupaj domov. Doma jo prevzame ati in se igrata, vmes jaz hitro skuham do konca in mala okrog 18 spančka do 5h zjutraj. Tako da nama je res fajn;)) Čas za kopanje. Eno vprašanje. Jaz mojo kopam vsak dan, ker se mi zdi fajn, da ne gre ravno prepotena v posteljo, sem pa jo zadnjič tudi zjutraj, ko je bilo fejst vroče ponoči. Milo uporabljate vedno? Jaz samo zvečer. Zjutraj pa jo samo na hitro namočim v banjo, malo pobrca in ven pa obrisat. Pa mazat je nočem, pa sem zadnjič vidka, da ima pod vratom kr malo rdeče. Zdaj pa, če ji namažem, ji bo vroče, pa bo še bolj rdeče, če pa ne si bo pa drgnila naprej;( Ok kopanje pol pa pospravit kuhinjo.
|
|
|
|