MoZza7 -> RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 (24.8.2010 14:47:09)
|
ŽIVJO! Upam, da ne bom preveč zmotila teme pogovora, ampak ne vem kje naj najdem ali kaj naj vtipkam v strička googla, da najdem podatke. Torej, midva z dragim sva se začela dogovarjat, da bi probala v naslednjem letu s skupnim življenjem. Ker pa z januarjem namerava nastopit zakon o malem delu, pa me je zagrabila panika. Kako naj s 50 urami na mesec zaslužim dovolj da bom lahko odplačala vse stroške, ki bodo nastali skozi mesec? Zanima me tudi ali se, če se poročiva dohodki računajo po partnerju ali se računajo tudi če nisva poročena, oz. če sem opravičena do štipendije če živiva sama. Ja, saj vem da je to zdaj čisto nerazumljivo, ampak resnica je taka da res ne vem kako se naj izrazim. V glavnem vesela bi bila, če bi mi katera znala pomagati in mi dala kakšen link, kjer je zapisana ta zakonodaja. Grozno je, ko upaš da si boš lahko končno nekaj ustvaril, potem pa se vse v hipu razblini :( Kot sem že pisala si tudi močno želiva otroka, ampak potem takem nama to ne bo zneslo dokler se ne zaposlim :S Aja, še to... Zdi se mi da sem nekje prebrala, da imajo mamice študentke zastonj vrtec za svoje otročke. Je to res?
|
|
|
|