pinky86 -> RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 (25.6.2010 11:08:20)
|
Anity_1 - NE OBREMENJUJ SE S TEMI VITAMINI IN TABLETAMI. Jaz sem proti kemiji in jemljem res samo nujno (to je Tifol, ker je pač priporočljiv in železo, ker sem bila slabokrvna). POMEMBNO JE DA JEŠ RAZNOLIKO IN KVALITETNO HRANO. To pomeni čim več kuhaj iz sveže zelenjave, da res vse sama pripraviš, da ješ vsega po malem, pa mislim da bo vse ql. Jaz samo pomislim, kaj so pa včasih delale naše prababice, babice, mame...nič se niso obremenjave s tem, ker jih tudi noben ni bombandiral s temi neumnimi študijami, k jih reklamirajo farmacevtske družbe, da bi služile na naši paranoji, da bo kaj narobe, če tega pa tega ne bomo kupile in jedle. Ah, mene ne prepričajo. Pa tut tifol sem začela jemat en dan po tem, ko sem naredila test, ker nisem vedla kdaj se bo prijelo in da je ne bom jedla v nedogled...drugače se pa s folno kislino ne moreš predozirat, ker se višek izloči sam, za druge vitamine pa ni tako, vsaj za večino ne. Tudi obremenjevanje in strah pred vsemi mogočimi zapleti škodijo, ker si pod stresom, tko da premisli, kaj je zdaj boljše?!?
|
|
|
|