skravzljancki :) (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

dory -> skravzljancki :) (18.7.2005 13:19:53)

zdej ce ni oblecen ko cigancek in je mal zrihtan mi velik folka ne more verjet da je fantek...zarad njegove trajne...zdej pa eno vprasanje...meni je tale trajna ful vsec in ga zato ne upam strizt...zdej me pa zanima ce drzi,da po prvem strizenju kravzelcki izginejo?

aja trajna je v albumu...bom dodala se kako :)

soncece24 -> skravzljancki :) (18.7.2005 13:23:16)

sem pogledala, meni zgleda čist fantek. sicer pa: kaj te pa briga kar drugi mislijo

Anonimen -> skravzljancki :) (18.7.2005 13:28:24)

Tud jaz sem mislna, da ko ga bomo prvič ostrigli, da se mu ne bojo več kodrčki delal. Pa to ni res, vsaj v našem primeru ne. lohk rečem, da se mu še bolj kravžljajo.
Sam pri nas je pa tko, da jest ne maram, da ma kodrčke, moj :love: je pa čist navdušen, prav da je pol tok corti!
Ampak največkrat obvelja moja, saj gre ravno danes naš :modri: pod "mašinco"!

Aja, pa še tko mimogrede, masta tvoj Maj pa naš Rok enake hlačke!:bravo:

Žirafca Helena1 -> skravzljancki :) (18.7.2005 13:29:20)

Jaz sem imela v vrtcu glih tolk skravžljanega fantka pa so ga na mašinco strigli. Čim so mu laski malo bolj zrasli pa so se mu lepo ovijal. Jaz mislim da hga lahko postrižeš.
:miska:
Je pa luštkan, da bi ga polizu (se prav kot bonbonček).:)

lin -> skravzljancki :) (18.7.2005 13:32:10)

Ponavadi res s striženjem zginejo no vsaj od prijateljice punčka je mela take kodrčke pa ko so jo pol prvič fajn ostrigli,jih ni imela več:zmeden:

soncece24 -> skravzljancki :) (18.7.2005 13:32:59)

jaz se strižem pa mam kodrčke:)-:)- se likalnik za lase ne pomaga kaj preveč:)-:)-

Anonimen -> skravzljancki :) (18.7.2005 13:44:43)

Teja nič strižt, je DEČKO in POL...;)

bebica -> skravzljancki :) (18.7.2005 13:56:03)

Joj, ne postrič tehle cortkanih kravželčkov. Naš :duda: ima zadaj malo daljše laske, ki se tudi kravžljajo, pa ga še ne bomo ostrigli. Mislim, da mu zaradi laskov ni nevem koliko bolj vroče. Vsaj upam, no. :zmeden:

SABILA -> skravzljancki :) (18.7.2005 14:13:00)

ne strižit te prelepe kodrčke, jih je škoda. bom jokala :((. je ja tk srčkan, pa še vidi se da je fantek.

ka pa od sestrične hčero, k ma krajše laseke vsi mislijo da je fantek. pa ji da če kam gre špangico v laseke (to pa mislim da bojo vedl da je fant).
pa sej mu ne devaš roza oblek gor da zamenjuje spol

Teya -> skravzljancki :) (18.7.2005 14:21:57)

ni lepšga, kot otroček s kodrčki...:love::love::love:

Anonimen -> skravzljancki :) (18.7.2005 14:52:32)

Kako ste ga ve videle, če pa je zdaj zaklenjen?? :zmeden2::zmeden2:

Prosim za geslo.......:)

soncece24 -> skravzljancki :) (18.7.2005 14:53:23)

prej še ni bil...:zmeden2:

Maxica -> skravzljancki :) (18.7.2005 16:15:18)

Ma, Teja, če mu ni prevroče zaradi laskov, ga ne še striči. Je prav luškan fantek tako. Našega :duda: tudi večkrat zamenjajo za punčko, ampak se ne sekiram. To samo pomeni, da imajo naši fantki tako luškane obrazke, da jih zamenjajo za :roza: ;). Vglavnem, zaradi drugih ga ne striči, je škoda kodrčkov. Moje sestrične so imele ful lepe kravžlje, pa so jih kot majhne ful strigli in so jih izgubile. No, v puberteti se je pa vsem nazaj skravžlalo:)- - dobesedno.

Lunca1 -> skravzljancki :) (18.7.2005 16:39:05)

Teja a mi na privat napišeš geslo. Ga že dolgo nisem vidla. Pleaseeee.:rozica:

Lunca1 -> skravzljancki :) (18.7.2005 16:41:06)

Še to, mene je dedek kot malo peljal ostriči. Posledica prej kravžlji, od takrat naprej pa čisto ravni lasje. Se mi v puberteti očitno ni dost skravžlalo.:)-

Tinna -> skravzljancki :) (18.7.2005 16:46:06)

Luka ima tudi kravžke pa sem ravno razmišljala, da ga moram it ostrič pri uhcih in odzadej zdej pa ne bom šla. Ste me prepričale .... je preveč crtkan s temi kodrčki.;)

Pupica -> skravzljancki :) (18.7.2005 17:42:01)

NE STRIŽI BABA ****:hudicek:
:)
Ej resno no!Je tak cukerček. Jaz tut Tie ne bom ustrigla,če mi le ne bo podirala čopkov in špangic pulila z laskov.
Men so čupavi otročki taki cukri....9nebesa

LP
stopljena lužica od pupice9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

kimi -> skravzljancki :) (18.7.2005 18:00:07)

Ko sem bila jaz majhna sem tudi imela kodrčke dokler me niso postrigli. Moj sonček ima tudi trajno in mislijo da je punčka-me niti ne zanima dokler je oblečen kot fantek;) ker mi smo se odločili da ga še dolgo ne bomo strigli razen sprednjih lask ki mu bodo sedaj že čisto na učkah. Ne sekiraj se prepričana sem da je Maj prav luškan s kravželjčki

spacey -> skravzljancki :) (18.7.2005 19:16:28)

Teja, a lahko geslo prosim, da vidim malo kravžlasto trmico? :)

puncica -> skravzljancki :) (18.7.2005 20:01:52)

jst bi trajno gledala a lahko.
GESLO!!!!!!

puncica -> skravzljancki :) (18.7.2005 20:03:41)

sicer pa naša pupa ma tud kravžlčke in jih imamo ful radi, a je sploh kakšen malček, ki se mu laski ne kravžljajo?

Stran: [1]