Kaj je bilo to? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Kaj je bilo to? (18.7.2005 12:57:55)

Ponoči sem šla na wc, in ko sem se obrisala sem iz nožnice potegnila zelo kompaktno sluz, v obliki okrogle vezalke, dolgo okoli 5 cm, prozorno rumene barve? Bila je res kompaktna, ni se vlekla kot kak smrkelj, bila je kot nekakšen srednje trd žele. Se je kateri to zgodilo?

Amoss -> Kaj je bilo to? (18.7.2005 13:00:01)

Ja meni se jezgodilo, trikrat, 14 dni pred porodom, ki je bil mimogrede umetno sprožen, na koncu pa CR.
Pa so mi v porodnišnici rekli da to ni bil čep,tak da ne vem kaj je to bilo?!

Anonimen -> Kaj je bilo to? (18.7.2005 13:03:08)

jz sem sicer zdej v 14t, tak da najbrž čep ni bil :zmeden: ali pač? :zmeden:

Amoss -> Kaj je bilo to? (18.7.2005 13:04:48)

Verjetno ne, mogoče je tako močen beli tok, meni se je ful izločal in to tako trdo, da nisem mogla verjeti, tako kot ti praviš kot neka špaga.Če ni bilo krvi mislim da nimaš kaj skrbeti.

malika -> Kaj je bilo to? (18.7.2005 13:06:26)

Jaz sem imela točno takšne kepe sluzi(velike kot lešnik) in ko sem to omenila gin je rekel, da je vnetje in dobila sem canesten; zdaj pa je bolje, nobenih kep več, tako da je zgleda res bilo to to, čeprav me ni nič peklo, ne srbelo,...nič

Amoss -> Kaj je bilo to? (18.7.2005 13:13:04)

Ja jaz sem tudi dobila Canesten, pa so mi v porodnišnici rekli naj nič ne vstavljam, saj se baje nobeno vneje ne pozdravi med nosečnostjo, pa si nisem, pa je potem sluz sama zginila za par mesecev:zmeden:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.7.2005 17:35:33)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]