Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kerensa in Miška ...... 4.6.2010 21:57:06
|
|
|
|
Sacherca
|
TomTaylor kako se prilepi slika v post,kot si te kikije prilepila? Hvala za odgovor.
|
|
|
|
RE: Kerensa in Miška ...... 4.6.2010 22:02:24
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca TomTaylor kako se prilepi slika v post,kot si te kikije prilepila? Hvala za odgovor. z miško potegnem čez sliko, da potemni nato pa ctrl+c (copy) in kjer želiš prilimat ctrl+v (paste)
|
|
RE: Kerensa in Miška ...... 4.6.2010 22:33:25
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Nič hudega. Oni dve sta k bronhi bonboni zdej k jih ni. lakše se diše to bolj zate velja. Oni dve sta pa bolj: bilo kuda, kiki svuda... TT imaš kar prav.
|
|
RE: Kerensa in Miška ...... 5.6.2010 9:34:38
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ku-ku, babnice! tuki sem tuki! samo mal fraj sem si vzela. lukrecija, hvala za skrb!
|
|
RE: Kerensa in Miška ...... 5.6.2010 9:39:23
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* tuki sem tuki! samo mal fraj sem si vzela. Ne nakladaj, Miška... kar povej, da zdaj, ko imaš €€€, nimaš več časa za RR.
|
|
|
|
RE: Kerensa in Miška ...... 5.6.2010 9:41:05
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
kerensa, nimam se
|
|
RE: Kerensa in Miška ...... 5.6.2010 13:37:26
|
|
|
|
TomTaylor
|
dejta še men povedat, kako hitro do velik dnarja pridt! Rabim enih 60.000 evrčkov, alpa 23.000 vsaj. Ne. Nisem skromna.
|
|
RE: Kerensa in Miška ...... 5.6.2010 13:42:55
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor dejta še men povedat, kako hitro do velik dnarja pridt! Rabim enih 60.000 evrčkov, alpa 23.000 vsaj. Ne. Nisem skromna. na FB v pondelk. tolko ne bo....neki pa bo
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2010 15:18:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kerensa in Miška ...... 5.6.2010 15:22:00
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ja ja... samo se danes pa jutri sem miš! pol bom fensi , samovsecna, fina dama
|
|
RE: Kerensa in Miška ...... 5.6.2010 20:47:33
|
|
|
|
viroza
|
Bi moja svakinja rekla da si prav fu*iš . (nič zlonamerno mišljeno,da se razumemo)
|
|
|
|
RE: Kerensa in Miška ...... 5.6.2010 20:50:07
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: viroza Bi moja svakinja rekla da si prav fu*iš . (nič zlonamerno mišljeno,da se razumemo) hvala sem se zapufala za to obleko!
|
|
RE: Kerensa in Miška ...... 5.6.2010 21:28:50
|
|
|
|
marta82
|
O kakšnem denarju ve to? A sem kakšno priložnost zamudila?
|
|
RE: Kerensa in Miška ...... 5.6.2010 21:30:08
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 O kakšnem denarju ve to? A sem kakšno priložnost zamudila? neeeeeeeee......še!
|
|
RE: Kerensa in Miška ...... 5.6.2010 21:31:33
|
|
|
|
hektorina
|
Miš, Miš, Miš...a kljub bleščeči opravi ti bo ostalo kaj dnarja!?
|
|
|
|
RE: Kerensa in Miška ...... 5.6.2010 21:32:47
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: marta82 O kakšnem denarju ve to? A sem kakšno priložnost zamudila? neeeeeeeee......še! Daj no ne bodi tako skrivnostna... Aja Miš kaj je pa s tvojim podpisom, česa ne prodajaš?
|
|
RE: Kerensa in Miška ...... 5.6.2010 21:32:59
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ja, valda....za na morje bo! sam si moram pol se kopalke kupit!
|
|
RE: Kerensa in Miška ...... 5.6.2010 21:34:08
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aja Miš kaj je pa s tvojim podpisom, česa ne prodajaš? this is avtomatic replay! see my signature & then e-mail me!
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 5.6.2010 21:35:20 >
|
|
RE: Kerensa in Miška ...... 6.6.2010 8:10:37
|
|
|
|
Kerensa*
|
Lady-Mouse zdaj ne bo ničesar več prodajala, ampak samo še kupovala - just like me.
|
|
|
|
RE: Kerensa in Miška ...... 6.6.2010 8:19:44
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Lady-Mouse zdaj ne bo ničesar več prodajala, ampak samo še kupovala - just like me. A, to bo verjetno razlog zakajsi mi v sanjah nek ZS poslala.... Jutro... kkako ste??
|
|
RE: Kerensa in Miška ...... 6.6.2010 8:26:23
|
|
|
|
Kerensa*
|
Jaz sem v bistvu obupno... nimam pojma, kaj obleči danes za na finale "Slovenija ima talent".
|
|
|
|
RE: Kerensa in Miška ...... 6.6.2010 8:32:35
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
jutro!!! kerensa, v bistvu lahko navlečeš nase kaaaarkoli....saj gres v cirkus!
|
|
|
|
RE: Kerensa in Miška ...... 6.6.2010 8:33:31
|
|
|
|
Onasiss
|
Če bi mela jaz kak kilogram manj, bi se v moji omari zih kaj našlo zate... sicer pa... ne sekiraj se... ni važno kaj oblečeš ampak kako to stvar nosiš.
|
|
RE: Kerensa in Miška ...... 6.6.2010 8:35:07
|
|
|
|
muco
|
odlično
|
|
|
|
RE: Kerensa in Miška ...... 6.6.2010 8:35:45
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* kerensa, v bistvu lahko navlečeš nase kaaaarkoli....saj gres v cirkus! Aaaaa... Upam na kakšno dobro fotografijo, tako, da če že jaz nisem lepa, naj bodo pa vsaj moje cunje, no.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?