luan -> RE: kača na vrtu (16.6.2010 14:15:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: luan IZVIRNO SPOROČILO: picola1 Po drugi strani pa tut razumem, da se jih ful bojite (jst se jih tut)...in da je prva misel Ubit vraga! (sam ugotoviš, če mal premisliš, da se da tut brez tega) Že že, samo kaj pa če ti tega "vraga" tvoj otrok najprej najde[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] ? Mu razložiš, kaj je slepec, kako je koristen itd. pa da mu ne bo nič naredil in da ga ubiti ne sme. Mi jih imamo polno na vrtu in pred parimi dnevi , mi je bilo prav hudo, ko je bil en povožen pred hišo. Če bi bil modras ali gad, bi najbrž postopala drugače...bi morala razmislit kako, a ubila ga sigurno ne bi. Lansko poletje, ko so se otroci igrali v gozdu, na enem vikendu, je gad ugriznil 11 letno deklico v roko. Oče se je vrnil in ga našel točno na mestu, kjer je deklico ugriznil...menda ga je ubil. Punca se je hitro pobrala, a gad je moral plačat s svojim življenjem[sm=smiley13.gif] [sm=zmeden.gif] Pa saj avtorica posta pravi "vrag" strupenjačam, če sem prav razumela in jaz sem pisala v kontekstu, če se otrok sreča z strupenjačo.Moj sin se sicer slepcev nič ne boji in jih mirno nosi po rokah.Vendar, da mi pa 6 letnika z dobrih dvajset kil useka gad in mali je še srčni bolnik, pa ne vem kako bi se končalo.Zato se pri nas po difoltu za strupenjačo, ki pride blizu hiše slabo konča.Pa dobro zna ločiti gada od slepca, da ne bo pomote.
|
|
|
|