Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
A se vam tudi to dogaja? 18.7.2005 12:44:45
|
|
|
|
soncece24
|
mene v trgovini to gužvanje razkuri do amena. najbolj pa stare ome, ki mi voziček na blagajni v hrbet tišijo:grrr::grrr:
|
|
|
|
A se vam tudi to dogaja? 18.7.2005 12:45:54
|
|
|
|
ZARA
|
Ja,zadnjič sem eno smrklo vprašala,če dovoli, da jo preskočim z vozičkom,ker se ni in ni spokala...
|
|
|
|
A se vam tudi to dogaja? 18.7.2005 12:46:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Klasika! Kar prositi jih moraš, če lahko malo potrpijo. Ali pa da bi ti kdo, ko si v devetme mesecu nosečnosti v čakalnici pred laboratorijem odstopil prazen zic.
|
|
|
|
A se vam tudi to dogaja? 18.7.2005 12:47:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma sploh mi ni jasno - pa v H&M - ko otrci ne jočejo, ampak dobesedno tulijo in rjovejo v vozičkih, mame pa mrvo hladno izbirajo obleke.
|
|
|
|
A se vam tudi to dogaja? 18.7.2005 12:47:38
|
|
|
|
soncece24
|
al pa na avtobusu, jaz ne vem kje je kultura. ko sem jaz bla mala so me učili, da moram vsakemu, ki je starekši od mene odstopit sedež. če pa zdaj to nardim, pa se bo kak 16 leten mulc gor zbasal:grrr:
|
|
|
|
A se vam tudi to dogaja? 18.7.2005 12:49:27
|
|
|
|
rija
|
raho, saj ne rabiš v lj it. maš take tudi v ms. grem s košarico po šparu in mam roko kar cel cajt pred trebuhom, ker so eni z vozički očitno slepi pa bi se kar vate tresnili!!!! mam pa torbico vedno v pozoru, da če se kaki vame zaleti, da mu vrnem po buči, milo za drago...:hudicek:
|
|
|
|
A se vam tudi to dogaja? 18.7.2005 12:50:46
|
|
|
|
Anonimen
|
V MS v Šparu pa je to tako ali tako klasika...
|
|
|
|
A se vam tudi to dogaja? 18.7.2005 12:51:30
|
|
|
|
soncece24
|
rija, v torbi maš pa kamne?
|
|
|
|
A se vam tudi to dogaja? 18.7.2005 12:52:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbolj zabavni pa so tisti, ko je v trgovini cela familija in stojijo ob kakem pultu in krilijo z rokami, ti pa z vozičkom ne moreš mimo... Če pa jih prosiš, da bi se umaknili, ker imaš otroka v vozičku pa te gledajo kot da si z lune padel. Ko sem bila noseča je en idiot v šparu vame zganal voziček, ker je srečal nekega kolega. Mislim... Je moj čisto popenil, ko je videl
|
|
|
|
A se vam tudi to dogaja? 18.7.2005 12:53:13
|
|
|
|
rija
|
joj, sem še to pozabila: sem šla prejšnjič po pločniku mimo enega z njegove zadnje strani, da me ni mogel videti, pa dobim v obraz kar naenkrat goreč čik!!!! dobro da mam dobre reflekse, pa sem odskočila. nakar me ata še proba napizditi, češ, smrkla pazi kje hodiš!!!! halo????????? a jaz maham s čikom okrog? raje ne bom napisala v javnosti, kaj sem mu odgovorila:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek: je bil kar zlo presenečen, da sploh ni našo besed, da bi mi kaj vrnil....mater,tok sem bila jezna, da če še kaj gobezdal, da bi ga kar v nos sunila....!! mal me nosečniški hormoni dajejo;)
|
|
|
|
A se vam tudi to dogaja? 18.7.2005 12:53:31
|
|
|
|
malika
|
Ja, se strinjam katastrofa. Mi smo se lani sprehajali na morju ob obali in sta nam nasproti prišla dva fanta. Ful sta se nekaj smejala, potem pa je eden drugega potisnil na voziček. Mislim katasrofa; hvala bogu, da ima moj dobre reflekse in je tistega fanta polovil in tako preprečil najhujše(vsi trije bi lahko leteli v vodo), pa še ta drugega, ki je prvega potisnil je klofnil. Ko se spomnim na to, me vedno znova ful pretrese, kaj se bi lahko zgodilo zaradi ene lahkomiselnosti pubertetnika
|
|
|
|
A se vam tudi to dogaja? 18.7.2005 12:56:23
|
|
|
|
soncece24
|
adijo, kaki idioti
|
|
|
|
A se vam tudi to dogaja? 18.7.2005 12:59:09
|
|
|
|
rija
|
malika, dobro da je tvoj tako miroljuben!!!! če bi na najinega otroka kak prepotenten smrkavec pado? joj, si sploh ne upram predstavljati, kaj bi se z njim zgodilo!! kaj zelo dobrega že ne!! ma moj malo preveč razvit zaščitniški nagon!! me je že vse strah, kaj bo, če bo najinemu pikecu kdo kaj naredil!!!! ali bog ne daj meni....
|
|
|
|
A se vam tudi to dogaja? 18.7.2005 13:00:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi ga najverjetneje iz kože spravila.
|
|
|
|
A se vam tudi to dogaja? 18.7.2005 13:01:51
|
|
|
|
Anonimen
|
In staršem odnesla usnjeno jakno. Ne vem - ne morem trditi za 12 let naprej - ampak... uapm, da bom svojega sina vzgojila tako, da takšnih reči ne bo počel.
|
|
|
|
A se vam tudi to dogaja? 18.7.2005 13:02:58
|
|
|
|
malika
|
ja saj jaz sem bila tudi presenečena, da ga ni pošteno nalomil :)- , ampak sva bila oba v takem šoku; pa še mali se je zaradi vsega tega zbudil in začel seveda ful jokat.Od takrat naprej se nikoli več ne sprehajamo čisto ob vodi
|
|
|
|
A se vam tudi to dogaja? 18.7.2005 13:15:42
|
|
|
|
zoya_
|
Men gre tud tko na k... folk po trgovinah, ali se sprehaja, kot da bi imeli vsi cel dan čas in se vlekli čez trgovine k polži ali pa stojijo k klade med policami (jaz včasih kar porinem koga z vozičkom, če se ne umakne al pa enostavno potisnem njihov voziček stran). Enkrat smo bli v Mercatorju in smo šli tko v gosjem reku... moj, tamala, pa jest čisto en za drugim... pa ena kakoš glupa nekaj brska med policami, potem ne da bi pogledala se obrne in zakoraka direktno v tamalo, da jo je kar odbilo na tla... jest sem jo misla kar nabutat :grrr: proklete kokoši, jaz ja pazim, da koga ne povozm al pa kej, drugi pa kot kure... Najbolj so pa te mamce pa dediji, ko se rinejo na bus, pa te kar poriva, kot da bi kej zamudila, če bo 3 sekunde kasneje gor stopila... včasih kerga kar napizdim... pa nima se me kej dotikat pa porivat, pa me čist briga če se ji mudi al pa če jo kdo od zadaj rine... mene ni treba... Aja pa še neki, ne vem a samo mene mot al še koga... a vas moti, če ste v vrsti, pa se za vami človek čist na rit nalepi, da vam dobesedno diha za ovratnik? Jaz sem na to blazno alergična, pol se pa 1 korak naprej postavim, pa človk za mano, pa spet korak pa spet za mano, čist za ritjo, pol ga pa prašam, če mislim ,da bo kej prej na vrsti, če mi bo čist za ritjo stal...:)- pol pa tko gleda kot da ne bi razumel...:zmeden2: svašta no :hudicek:
|
|
|
|
A se vam tudi to dogaja? 18.7.2005 13:18:27
|
|
|
|
soncece24
|
ja, zoya, jaz dobim živčnega, če mi kdo za ovratnik diha. eni pač nimajo kulture. al pa ko grem na bankomat, pa se mi kiri tak za rit postavi:hudicek:
|
|
|
|
A se vam tudi to dogaja? 18.7.2005 13:20:53
|
|
|
|
Anonimen
|
hmmm...js pa nimam takih problemov. zgleda da sem strah vzbujajoča babnica 180 pa skor 90 kil :)- lp, lara
|
|
|
|
A se vam tudi to dogaja? 18.7.2005 13:24:03
|
|
|
|
soncece24
|
ja, lara, jaz s svojimi 1,57 m si te ne bi upala izzivat:)-
|
|
|
|
A se vam tudi to dogaja? 18.7.2005 13:24:09
|
|
|
|
zoya_
|
Lara, za teboj se tud jest ne bi upala postavit :)-
|
|
|
|
A se vam tudi to dogaja? 18.7.2005 13:25:15
|
|
|
|
Anonimen
|
no sej se mi je zdel. vasaka stvar je za neki dobr :)- lp, lara
|
|
|
|
A se vam tudi to dogaja? 18.7.2005 13:43:07
|
|
|
|
rija
|
haha, tudi mojih 158 ni glih strah zbujajočih, samo baje ubijam pogledom:hudicek:. ja pa tudi mene moti dihanje za ovratnik, samo me več ni sram takega idiota napizdit. sem mela glih tako izkušnjo prejšnjič na banki, ko mi je eden dihal za ovratnik pa molil nos v denarnico....f... me to razpizdi...
|
|
|
|
A se vam tudi to dogaja? 18.7.2005 13:49:09
|
|
|
|
soncece24
|
rija, pa saj veš, da je strup v malih flaškah;)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?