kakšna možnost? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

rainbow -> kakšna možnost? (18.7.2005 12:36:27)

za finto vas vprašam, kakšna je možnost (statistično gledano;)), da je po dveh punčkah tretji otrok fantek???
samo za finto

lep pozdrav, pri nas je vroče:ups:

Jančika_ -> kakšna možnost? (18.7.2005 12:39:48)

Joj, zadnjič sem nekje prebrala, pa se ne spomnim, kje, da je kar velika možnost, da bo tretji otrok spet istega spola kot prva dva.

No, poznam različne primere - 2 fantka, potem pa punčka, pa tri punčke, pa trije fantki - ekstrem pa je gospod, ki si je strašno želel sina, ima pa 5 hčerk. In za dobro mero je teh pet hčerk uspelo pridelati same pupe, razen eni je uspel fant:)-.

Taša -> kakšna možnost? (18.7.2005 12:40:57)

Verjetno imaš :)-:)-:)-50% možnosti za fantka in 50% možnosti za punčko:)-:)-:)-:)-!

No recimo, da bi tudi mene ta podatek informativno zanimal!;)

Lep pozdrav iz hvalabogu hladnega stanovanja!!!;)

puncica -> kakšna možnost? (18.7.2005 12:41:03)

Po moje še vedno 50:50, ker dve punčke itak ne vplivata na to da bi ta tretji moral biti fant.:zmeden2:

Anonimen -> kakšna možnost? (18.7.2005 12:41:08)

Mislim, da statistika tu nima nobene vloge. Po tistem, ko je bila dvakrat punčka, se atijeva "zaloga punčk" ni nič zmanjšala, zato je po mojem še vedno fifty/fifty.

soncece24 -> kakšna možnost? (18.7.2005 12:42:01)

Možnosti je vedno 50 : 50. ne glede kateri otrok je. poznam pa dva primera: dva fantka, tretja pupa; fantek, tri pupe, spet fantek

odvisno je od tega, kteri plavalec je najhitrejši. pa enkrat so meli v eni reviji nek "recept" kak se nardi fantka in kak punčko.

Fantka morš baje v "batarjih" naštimat.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.7.2005 13:00:45)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

rainbow -> kakšna možnost? (18.7.2005 13:19:34)

absolutno, hmm, se strinjam, tudi jaz poznam take žalostne in krute zgodbe

moji deklici sta mi najdragocenejši na svetu :rozica:

teta beta -> kakšna možnost? (18.7.2005 15:18:56)

Pred leti sem slišala za eno družino, kjer si je oče silno želel sina. Verjetno tako zelo, da je imel otroke samo zato, da bi imel še "pravega" naslednika. ko je po petih ali šestih hčerah žena končno rodila sina, je jokala od sreče, da ji ne bo treba še enkrat skozi to.

Stran: [1]