twetka -> RE: II pričakujemo Julija 2010 (8.7.2010 12:25:58)
|
Zaljubljena, kr bo dokončno ja. Sicer teče ne, je spet neka bolj blaga oblika, samo na papirju in zadostuje mali vložek, niti nimam krčev, včeri malo neki, če pa že so, so čist blagi. Verjetno nisem reagirala na klomifen, kljub črticam na O testih. Je pa čudno to, da se je začelo že na 32 dan, ker s klomifenom se je vedno začelo na 33 ali pa 34. Po izračunih je bilo včeri točno 14 dan po O, če je bila. Danes še malo počakam, pa bom opazovala, če se bo kaj večal izcedek ali pa zmanjšal, jutr pa potem pokličem v MB in za prvi dan M štejem današnji dan, pa gremo dalje. Tako da konec avgusta oz. v začetku septembra, če bo vse ok nas čaka prvi IUI pa bomo videli, če bo kaj sreče na naši strani. Me skrbi edino to glede klomifena, ker sem eno škatljico pojedla zdej in sta mi dve ostale za postopke, tako da upam, da mi ga nebojo rabili več predpisovat in da bosta ti dve škatljici zadostovali, če je takšen problem ga dobit. Po moje me bojo zdej malo kregali, ker sem enega na svojo pest pojedla. Bom mogla razložit situacijo pa posvetovanje s svojo G, upam da bojo razumeli zakaj sem tako naredila. Res sem upala, da bo tokrat več uspeha, čeprav sem kr vedela, da bo stara zgodba naprej. Se tipkamo na avgustu.
|
|
|
|