Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo Julija 2010 1.7.2010 8:34:30
|
|
|
|
mojamura
|
evo mačke....pa je JUUUUUUUUUULLLIJ juuuuuhuuuu. upam da bo čim bolj rozast mesec. za vse ki boste v bližnjih dneh lulale držim pesti
|
|
RE: II pričakujemo Julija 2010 1.7.2010 8:37:29
|
|
|
|
zvezdan
|
punce nekaj bi vprašala glede o.sluzi. Jaz sem imela vedno točno tako kot mora biti. Se pravi takratko je bila o. je bila kot beljak in vlečljiva. zadnje mesece pa ni več taka...v bistvu je takrat ko bi morala biti o. le zelo redka tekočina. Ali mislite da je to kaj narobe? Se opravičujem ker vas morim s takimi vprašanji ampak me je začelo malo skrbeti.
|
|
RE: II pričakujemo Julija 2010 1.7.2010 8:45:44
|
|
|
|
mojamura
|
če misliš, da nimaš ovulacije (zaradi sluzi) si kupi ovulacijske teste, da boš čisto prepričana na čem si.
|
|
RE: II pričakujemo Julija 2010 1.7.2010 9:19:47
|
|
|
|
dini
|
Punce, a vam je test nosečnosti pokazal prav tudi po roku uporabe?
|
|
RE: II pričakujemo Julija 2010 1.7.2010 9:19:50
|
|
|
|
zvezdan
|
tega bi se lahko tudi sama spomnila pa se nisem jao jao kako sem bukova Včeraj bi mogla imeti ovulacijo a mi bo danes test še pokazal? Nikoli nisem delala teh testov pa ne vem
|
|
RE: II pričakujemo Julija 2010 1.7.2010 9:52:52
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Punce, a vam je test nosečnosti pokazal prav tudi po roku uporabe? hm tega jaz sicer nisem prakticirala....bi pa po moje moral dobro pokazati, če je bil pravilno hranjen ta test, pa da res ni že dolgo po preteku roka
|
|
RE: II pričakujemo Julija 2010 1.7.2010 10:21:24
|
|
|
|
astrid1
|
Nikoli si ne bi mislila, da bom iskreno in globoko upala, da ta mesec dobim menstruacijo. Fasala sem klopa in se okužila z lymsko boreliozo. Zdaj pa jem antibiotike, pa še strah me je, kaj če sem v tem času slučajno zanosila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 2010 1.7.2010 10:40:36
|
|
|
|
dini
|
Hvala mojamura. astrid1 me smo s tabo in upamo da boš čim prej ok. Kdaj boš pa vedla če si ?
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2010 11:36:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 2010 1.7.2010 13:00:27
|
|
|
|
mojamura
|
astrid1 upam, da bo vse ok
|
|
RE: II pričakujemo Julija 2010 1.7.2010 15:47:46
|
|
|
|
witch
|
astrid drži se.... pa če nebo po antibiotnikih boljše zahtevaj, da te čim prej dajo na infuzijo. Imamo v držini kar dve osebi, ki sta okuženi z boleriozo. Drži se in upam, da bo čim prej ok
|
|
RE: II pričakujemo Julija 2010 1.7.2010 18:31:37
|
|
|
|
astrid1
|
Hvala punce za podporo. Test nosečnosti bi delala šele po 10. juliju. Sicer sem zdravnici povedala, da se trudiva zanosit in mi ni predpisala sumamed, ker ni za nosečnice. Dobila sem ospamox za 15 dni, ta je v redu, če sem slučajno potencialno noseča. Je pa borelioza sama škodljiva za plod. Bomo videli. Je pa dobro biti pozoren na razne flekce in kolobarčke po telesu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 2010 1.7.2010 20:06:39
|
|
|
|
jacki
|
Astrid1 da bo vse uredu. HEH, pa je julij in upam da poln !!!!! Komaj čakam na nedeljo,da vidim kar si najbolj želim vidit. hehehhe
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 2010 1.7.2010 21:09:17
|
|
|
|
Nitkica11
|
astrid1 sigurno bo vse vredu jacki se strinjam s tabo da bo veliko . Pri meni se pocasi poslavlja in bomo drugi teden veselo komaj cakam kaksen bo rezultat konec meseca
|
|
RE: II pričakujemo Julija 2010 1.7.2010 22:36:43
|
|
|
|
lipi
|
astrid držim pesti, da bo vse vredu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 2010 2.7.2010 9:27:37
|
|
|
|
twetka
|
Jutro. Malo se javljam po dolgem času. Evo, pa smo v juliju zdej pa čakat. Mene ful bega ena stvarca. Šla sem ponoči ob 3h lulat, itak napol v spanju, pa sem se kmalu zbudila. Na papirju sem mela mičken izcedek sveže krvi. Za mojo M še sploh ni čas, šele čez en teden bi jo mogla dobit in mi nič ni jasno od kje ta kri. Pol sem čakala še ene 10 minut na wc-ju pa brisala, pa čakala če še bo kaj, pa nič. Nisem zaspala 2 uri, v mes še dvakrat šla gledat in nič, zjutra pa spet nič. Zdej pa ne vem od kod ta sveža kri. Sploh mi ni jasno kaj bi to lahko bilo. je pa danes moj 26 dan cikla, M dobim pa na 33 ali pa 34 dan. Kr malo sem v skrbeh, ker berem, da če je vgnezditvena krvavitev, je bolj rjave ali pa roza barve, pri meni je bilo to rdeče in v čist majhni količini. Me je malo strah, da se nisem kaj prehladila, še nikoli nisem tega doživela. Najprej sem se vstrašila, da sem kri lulala, pa nisem, ker je blo vse skupaj bolj gosto.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 2010 2.7.2010 10:25:59
|
|
|
|
miklarom
|
OJLA , evo moja je včeraj prišla točna k švicarska ura v vsej svoji veličini in bolečini, naslednje pa ne pričakujem spet 28.7. hudiča spet ta mesec želim vam vsem pozitivne testke in same + dini - ojla po dolgem času si spet z nami, twetka - lahko da ti bo prišla prej to je normalno po postopkih, da ti ptide prej ali pa kasnej čist odvisno od telesa, tak da nič se bati lidik - kak si ti meni moja , kdaj grema na kavo witch - kako si
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 2010 2.7.2010 11:05:43
|
|
|
|
twetka
|
Miklarom, nisem mela nobenega postopka, eno škatljico klomifena sem pojedla, tako mi je G rekla pa sma sama probavala in mi je zato čudno, ker prej 3 mesece sem mela M na 33 dni in nobene krvi ni bilo preden da ni bil dan M. zdej je vse čisto in belo, nič jasno res, ker moja O je bila tam nekje med 18 in 20.6, tako mi je test kazal, se pravi da je to zdej ene 6 do 8 dni od O, tako da je sicer čist normalno za vgnezditev, sam še vedno nič jasno, svašta se mi mota po glavi od kot je bila ta kri. Najbolj me je strah da sem kako vnetje staknila in bi ta kri bila po lulanju zraven urina ne vem no, ker voda pa ni bila videt krvava, samo na papirju krvav flekec sveže krvi pa sem še pol brisala in niti pikice. Čudeži res.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 11:36:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 2010 2.7.2010 12:17:10
|
|
|
|
witch
|
oooo miklarom kako si? ŠE vewdno delaš cele dneve in noči? za tebe in držim pesti, da pa bo konec meseca plusek Jaz sem ok.. Treutno cela v izpitih pa v plodnih dneh sem, tak da veselo slončkamo živka jaz sem jedal kar nekaj časa tifol. Zdaj pa pluska kar ni in ni, pa sem nehala. Jih pa začnem vsak cikel po O jesti. Jaz imam pa en problem... Namreč zredila se nisem, imam celo kak kg manj kot sem ga imela v začetku leta. Ampak imam trebuh nenormalno velik (pa nisem napihnjena) izgledam dobesedno kot ene 5 mesecev noseča ženska. Pa vse enako jem, pa kg nimam več.. Edino kaj je, sem jedla ta tifol. Je možno da so me te tablete v trebuh tak grdop napihnile ali kako naj povem? Ker mi gre prav na živce vse skupaj
|
|
RE: II pričakujemo Julija 2010 2.7.2010 12:31:21
|
|
|
|
latka
|
No jaz sem s temi mojimi nerednimi cikli junij kar preskočila, pa se selim v julij, samo me ne še barvat modro, ker ni pritekla, bo pa verjetno v toku dneva ali pa jutri, ker je BT rahlo padla, so me pa zelo začele bolet prsi !Ponavadi me teden dni pred prihodom ,zdaj pa na padec BT!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 12:34:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 2010 2.7.2010 12:45:23
|
|
|
|
RAKICA2007
|
daaaan punce... tudi jaz se vam pridružijem v juliju 2010 moja tečka sicer ni bila točna kot Švicarska ura (izgleda, da se je izgubila po poti ) in me je presenetila 2 dni po pričakovanju... testa nisem vmes delala - ker sem nekako čutila, da to ni to v mesecu juniju. Upamo na julij - sedaj bo malo več akcije, gremooo na dopuuuust... wiiii komaj čakam tako, da se bom malo manj javljala...no saj se sedaj tudi nisem ne vem koliko... sem vas pa brala... v službi imam malo manj časa, ko pridem domov pa časa sploh ni, saj je naša frkolinka dopolnila 3 leta in je straašnoooo aktivna DRŽIM pesti za velikooooo - polulančkov ( - moj je namreč tako preimenoval test) in naj bo ta mesec zasut z veliko srečnimi - naj bo to naš mesec uživajte maksimalno in se kaj beremo... aja, M ne pričakujem 28.07.2010 in to je najin 3. krog (načrtovan )
< Sporočilo je popravil RAKICA2007 -- 2.7.2010 12:49:50 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 2010 2.7.2010 12:48:14
|
|
|
|
pupica25
|
Jaz imam pa en problem... Namreč zredila se nisem, imam celo kak kg manj kot sem ga imela v začetku leta. Ampak imam trebuh nenormalno velik (pa nisem napihnjena) izgledam dobesedno kot ene 5 mesecev noseča ženska. Pa vse enako jem, pa kg nimam več.. Edino kaj je, sem jedla ta tifol. Je možno da so me te tablete v trebuh tak grdop napihnile ali kako naj povem? Ker mi gre prav na živce vse skupaj Witchi meni se dogaja enako. Sem tudi med suhimi in se nisem drugače prav nič zredila in jem enako kot prej, pa se mi je tudi, od kar delama na trbuh ful povečal, no napihnil, in tudi zgledam kot da sem že noseča (sem mela v prvi takšen trebuh šele nekje okrog 4. meseca) - Tifol pa sem samo v prvem krogu jedla (zdaj sma v 3.), ker res ne vem ali ga naj jem pol leta ali pa bogve kak dolgo kar tak?!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?