špelin@ -> RE: Dolžnost... (4.6.2010 11:09:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: sanasan Punca noče in se ji zdi bedno, ampak čuti, da mora, ker bi jo drugače določeni izobčili ja, kar grenka izkušnja...res je včasih težko izbirati med vestjo in zavestjo, da boš najverjetneje izločen [sm=smiley13.gif] so izbire v življenju, ko ni ne ena ne druga varianta dobra ali prava...žal, c'est la vie... me pa zanima, če jih je več takih, ki ne bi želeli podariti učiteljici...pri nas se je to zgodilo v sš, samo takrat nas cca.3/4 razreda ni želelo,1/4 pa le zaradi vljudnosti oz.ker naj bi se to spodobilo[sm=hudicek1.gif] pri nas se je to parkrat zgodilo v oš, da je blo nekaj ljudi za, nekej pa proti... ponavadi so tisti za sami zbrali denar in se podpisali ali so pa vsak sam prinesli... pol se je tut dogajalo da so ljudje celo denar nazaj zahtevali, ko so zvedli kakšno darilo bo (kaka zlatnina/slika/praholovilec). ne vem kaj je tok kompliciranja... očitno vse samo na okolico gledate. zakaj? daš če želiš in kokr maš oz. kokr se ti zdi. če te kdo vpraša poveš po pravici ali pač ne. jest res ne vidm razloga za tak pomp no. Ah, ko bi bilo vedno tako enostavno... Jaz osebno komot rečem ne in tudi že sem. Ne glede na zamero, grde poglede, šušljanje za hrbtom... Tako pač je. V danem primeru pa se gre za občutljivo punco, ki počasi prihaja v puberteto in se noče izpostavljati.
|
|
|
|