ŠpelaP -> RE: Darilo učiteljici?? (26.6.2010 11:19:23)
|
Moje mnenje glede daril učiteljicam je tudi tako, da mislim, da se včasih še prav pretirava. Po mojem je najlepše darilo, ki ga učenci sami izdelajo. Naši "devetošolki" so učenci letos izdelali album, vanj dali fotografije od vsakega posameznika in pod vsako fotografijo osebno misel, po čem se bodo učiteljice spominjali. Bila je ful vesela in ganjena, bolj, kot da bi dobila kako ful drago darilo. Jaz sem letos od svojih osmošolcev (bila sem jim dve leti razrednik) dobila eno orhidejo, vizitko in pesem, ki so jo učenci sami napisali. In verza v vizitki ter tiste pesmi sem bila najbolj vesela, ker vem, da sta bila iskrena. Mi smo darila za vzgojiteljici od tamale in za učiteljici od tavečjega naredili sami - mož je izdelal posodice iz lesa (se ljubiteljsko ukvarja z tem), vanje smo dali razne čoko bombone, jaz sem pa izdelala vizitke, na katerih so bile fotografije s spomini na to šolsko leto (pri tavečjem 1. in predzadnji dan- z razredne prireditve, pri tamali končni izlet - cela skupina in obe vzgojiteljici). Jaz pravim, če se že kaj da, potem je bolje malo in tisto iz srca. Če v srcu ni tiste "iskrice", potem je bolje nič dati, kot dati, ne vem kaj, pa za hrbtom obrekovati!
|
|
|
|