stella maris Umag (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Kampiranje

Sporočilo

anchika -> stella maris Umag (3.6.2010 14:59:59)

Kaj pa pravite o tem kampu? Za otroke najbrš je super?!

jullie -> RE: stella maris Umag (3.6.2010 17:20:41)

..mi gremo letos v apartmaje v stella maris..baje je za majhne otroke super..

lucka123 -> RE: stella maris Umag (4.6.2010 9:27:23)

hoj,
mi smo bili letos za 1.maj... to je bolj proti mestu... Polinesia je pa pravljica... igrala, igrišća, animacija.. in lepo odjanjeno in umirjeno... zelo primerno za vozičke, kolesa in rolerje...
uživajte

Nevaeva -> RE: stella maris Umag (10.6.2010 13:28:18)

Midva sva bila tam ravno ta vikend in moram reči, da kar se tiče morja, se najde kaj za otroke (malo kamenčkov, peska. Če pa greste v kamp s šotorom, pa boste morali iskati lokacijo, ki ne bo hrupna. Mimo kampa teče kar prometna Savudrijska cesta, pa še celo noč je bil nek rave party tako da se nisva ravno naspala. Je kampa lepo urejen, narejene so tudi stopnice (podhod), da prideš na drugo stran ceste in posledično do obale.

Moram pa reči, da so apartmaji res impresionirali. Tako lepo je urejeno in blizu obale. Res pa je, da je tam obala večinoma skalnata.

Kakorkoli se boste odločili, uživajte!

n4t4L1J4 -> RE: stella maris Umag (11.6.2010 17:22:53)

Kamp je super (lep, velik, senca,...) in sanitarije v kampu so tud lepe in čiste (nove)... Le cena bivanja v kampu je malo visoka.
Plaža (tisti "zalivček"), nasproti kampa čez cesto, je prodnata in se počasi spušča. Če pa greš malo naprej, za vilami stella maris pa je betonska plaža, v morju pa je mivka. Tam je morje toplejše in daaaaleč je višina morja nekje okrog 50cm... Mislim, da je tam za otroke kar super.

Stran: [1]