TomTaylor -> RE: izdelki just - a je možno... (4.6.2010 9:19:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: daša TT, a prosim napišeš za kaj vse ga uporabljete, ker pri nas ga kar ne znamo "ponucati". - Pozimi, ko začnemo smrkat, ga dam v izparilnik 5 kapljic (če smo pa že fejst prehlajeni, pa v cca 5-10 litrov vode dam 10 kapljic in v to vodo namočim brisače, ki jih potem dam na radiatorje - 3x dnevno ponovim postopek -zjutraj, popoldne, zvečer) - kadar ponoči kdo ne more spati, ga nakapljam na robčke po 3 kapljice in dam vsakemu pod povšter (sprošča) - pri vnetju ušes ga s 3 kapljicami razredčim v zamašek olivnega olja in mažem okoli (!) ušesa - isto kot zgoraj pri vaginalnem vnetju ali glivicah (namažem tampon in vstavim) - pri glavobolih (namažem zatilje, sence, čelo) - pri zobobolu - če me boli želodec, si dam 1 kapljico v skodelico metinega čaja - v kopeli (15-20 kapljic v banjo) - enkrat se mi je noht zarasel in zagonojil in sem dva dni delala obkladke, da je oteklina splahnela, - med nosečnostjo, ko mi je bilo slabo, sem si ga dala 1 kapljico na robček in vdihavala. Sem ga nosila kar s seboj na vlak, ker na vlaku je bila slabost najhujša (poletje in prepoteni ljudje) - spet med nosečnostjo so me mučile t.i. nemirne noge in sem se po nogah mazala, da me je hladilo in umirilo - pri ustnem zadahu (odličen, če se hočeš znebiti zadaha po česnu/čebuli).... To se trenutno spomnim, pa ga sigurno še za kaj več uporabljamo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|