ronja -> RE: Ne/varnost v vrtcu (3.6.2010 10:42:15)
|
Jaz teh pomislekov nisem imela, ker moji mali2 kar ubogata, sploh kar se ceste tiče, ampak mi pa ni bilo jasno, kako prepričajo otroke, da lepo mirno ležijo na ležalnikih, tudi ko so že budni (ko pridem po malo, jih je dosti že budnih in lepo mirno čakajo na ležalnikih...) Jaz svoje doma niti pod razno ne ib mogla v to pripravit... In sem ravno včeraj to spraševala vzg., pa je rekla, da jim sploh ni treba kaj razlagat, da se enostavno prilagodijo in delajo tako kot drugi in da je doma drugače. Potem sem jo vprašala, če ona svoje doma lahko do tega pripravi, pa je rekla, da ni šans in potem sem si oddahnila, da ni z mano nekaj pošteno narobe, ampak so otroci v vrtcu pač bolj "pridni" oz. prilagojeni skupini, ker pač morajo bit. Doma so pa bolj "svobodni", ker vejo, da jih bomo okoli lovile, če bo treba[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Tako da brez skrbi, jih fejst pazijo na sprehodih, sem jih velikokrat videla, ko smo se sprehajale z malima in čim so ob cesti na pločniku, jih ena ves čas z rokami čuva, da ne bi kak na cesto ušel. Vsaj v našem vrtcu.
|
|
|
|