Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dokumentarec o Martinu Strelu 3.6.2010 13:49:28
|
|
|
|
luan
|
Jaz pa sem bila celo njegova soseda nekaj let .Pred leti sva celo malo sodelovala na nekaj promocijah, ah kaj naj rečem kreten.Že takrat.Pa so mi ostali rekli, da sem premlečna, da bi ga razumela.Ja z dvema litroma cvička v rit se pa tudi jaz lahko spustim na njegov nivo.Sam potem nebi bila premlečna ampak cvičknjena .
|
|
|
|
RE: Dokumentarec o Martinu Strelu 3.6.2010 13:58:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Julija08 Ne vem no, men je tip do konca naduvan... http://www.zurnal24.si/vip/martin-strel-intervju-plavalec-146061/clanek od človeka ... ampak je na žalost (al pa na srečo) to le mnenje ene ženskice iz enih zakotnih zabačeni rovt, kjer itak blage veze o svetu nimamo ... šeenkrat
|
|
|
|
RE: Dokumentarec o Martinu Strelu 3.6.2010 14:39:07
|
|
|
|
Reby
|
Nisem gledla, ker ga enostavno ne prebavljam. Plavalec, yeah right, sej še plavat ne zna
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Dokumentarec o Martinu Strelu 3.6.2010 18:14:18
|
|
|
|
katipi
|
On misli, da ga Američani obožujejo, v resnici ga imajo pa za tepčka. Ne ve, da se mu za hrbtom režijo in zavijajo z očmi.
|
|
|
|
RE: Dokumentarec o Martinu Strelu 3.6.2010 18:19:46
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Nehaj se že strinjat z mano, je dolgčas Shit, spet se strinjam s teboj Kalbo... dolgcas je, res je.... A sem morda ze rekla, da me skrbi?? Resno me skrbi...
|
|
RE: Dokumentarec o Martinu Strelu 3.6.2010 19:56:53
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Nehaj se že strinjat z mano, je dolgčas Shit, spet se strinjam s teboj Kalbo... dolgcas je, res je.... A sem morda ze rekla, da me skrbi?? Resno me skrbi... zakaj pa tebe skrbi ? .... če smem ?
|
|
|
|
RE: Dokumentarec o Martinu Strelu 3.6.2010 22:01:09
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Nehaj se že strinjat z mano, je dolgčas Shit, spet se strinjam s teboj Kalbo... dolgcas je, res je.... A sem morda ze rekla, da me skrbi?? Resno me skrbi... zakaj pa tebe skrbi ? .... če smem ? Ker se strinjam s Kalbotom. Pa razumi ce mores
|
|
RE: Dokumentarec o Martinu Strelu 4.6.2010 10:44:24
|
|
|
|
poli*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katipi On misli, da ga Američani obožujejo, v resnici ga imajo pa za tepčka. Ne ve, da se mu za hrbtom režijo in zavijajo z očmi. Verjetno je tko res.
|
|
|
|
RE: Dokumentarec o Martinu Strelu 4.6.2010 12:18:06
|
|
|
|
PIRANJA
|
da ne govorim, kako aroganten odnos ima, pa kako fehta okrog "gospodarstvenikov". Dol padeš
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2010 21:05:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dokumentarec o Martinu Strelu 5.6.2010 7:07:04
|
|
|
|
marijaa
|
Seveda je dosežek preplavat takšno reko, to res ni mačji kašelj, ampak kaj ima človeštvo od teh njegovih podvigov, nič, le zapravljanje denarja za brez veze. Tudi moje mnenje je, da je velik domišljav debil, ful poln samega sebe.
|
|
RE: Dokumentarec o Martinu Strelu 5.6.2010 12:05:24
|
|
|
|
Zanica
|
Na Hrvaškem imamo tudi ultramaratonca Veljka Rogošića, ki je 3 leta nazaj preplaval celo Jadransko obalo (v etapah), moj oče je organiziral etape ob obali Istre, in ta ga je povabil da gre naprej z njim, oče pa dejansko ni zmogel več, ker je Rogošić tudi poln sebe, misli da je car sveta, da je on edini ki se ukvarja z takimi podvigi.... Je pa karizmatičen in simpatičen, ampak ko si mal dlje z njim, ti res gre preko glave..... Svaka čast, ja, za to kar delajo, ampak biti malo skromnejši ni tako težko. Samo, kdo ve kaj se dogaja v teh glavah ko si zastavijo tak cilj, morajo misliti da so najboljši da bi to dejansko lahko izvedli....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?