|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Blago za posteljnino
18.7.2005 10:05:32   
bebika
Ojla!
Sem se ta vikend odločila, da bom posteljnino dala zašiti kar tašči. V trgovinah sem gledala in taka ki je meni všeč pride 29.000 SIT. Drago!!! Naredila mi bo baldahin, pa pene za okrog posteljice in preoblačilo za kovterček. A se je mogoče že katera zanimala za blago. Kje bi se ga dalo dobiti? Po možnosti v okolici Kranja ali Ljubljane.
Danes grem tudi v BTC, ali je mogoče tam kakšna trgovina?

Hvala že v naprej!

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Blago za posteljnino
18.7.2005 10:17:37   
nana 27
Mislim, da je v hali D v BTC-ju ena trgovina z blagom - Kilometer se ji reče ali pa nekaj podobnega. Se mi zdi, da imajo veliko blaga z otroškimi motivi. trgovinica je zraven prodajalne od Odeje.

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
18.7.2005 10:17:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bebika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Blago za posteljnino
18.7.2005 11:06:16   
Antigona
V BTC-ju sta dve trgovini Kilometer in obe prodajata blago na metre in pa na kile. Cene imajo kar ugodne, kar se motivov tiče pa ne vem... Ena je v hali A spodaj, drugaj v hali D (pod Emporiumom)...

Lp,
:rozica: :rozica: :rozica:

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
18.7.2005 17:39:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bebika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
18.7.2005 17:40:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bebika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Blago za posteljnino
19.7.2005 4:16:40   
Pia67
Živjo!

ravno včeraj sem bila v trgovini Kilometer (pod emporiumom). Kilogram blaga stane 3.500 SIT (pevladujejo karo vzorci, kot za moške srajce), blago z bolj otroškim motivom pa od 1.200 SIT daljeza t.m.. Veliko je tudi jerseja, pliša, frotirja in flisa.
Jaz nisem preveč navdušena nad slončki in mucki, tako, da sem sešila karirasto posteljnino, obroba pa je bolj krpanka kakor ne.

Stvar okusa, upam, da najdeš kaj uporabnega.

Pia

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Blago za posteljnino
19.7.2005 7:40:23   
bebika
Ojla punce!
No jest sem tud šla včeraj v trgovino Kilometer pod Emporiumom in sem našle prav srčkano blago. Je na umazano beli-bež podlagi in ima potiskane malo večje medvedke. Men je zlo všeč, cena je bla pa 1190 SIT. Vzela sem ga 8 m, tko da je v primerjavi s sešitimi poseteljninami zelo ugodno. Zanimala sem se tudi za pliš,za dekice, ki ga sicer že nekaj imajo, več ga dobijo pa v septembru.

lp

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?