Kako do Križank? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


tatam -> Kako do Križank? (2.6.2010 20:47:57)

Enkrat ste mi že pomagale,da nisem lutala po Ljubljani zato bi prosla,če mi lahko še sedaj.Torej pridem iz mariborske smeri,kateri izvoz,kam potem..in kje je najbolje da parkiram. Po route planneru sem sicer gledala,ampak mi ni ravno najbolj jasno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Sem pa zgubljena v Ljubljani!
Hvala že vnaprej!




*miska.mcc* -> RE: Kako do Križank? (2.6.2010 20:49:40)

reklama za krizanke?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]


[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




tatam -> RE: Kako do Križank? (2.6.2010 20:50:54)

Ne,ni reklama!Lahko pa naredim reklamo za Gibonija[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




*miska.mcc* -> RE: Kako do Križank? (2.6.2010 20:53:09)

neeeeeeeeeee....psssst!!!! bo sla tema v arhiv![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




eya -> RE: Kako do Križank? (2.6.2010 21:06:44)

IZVIRNO SPOROČILO: tatam

Ne,ni reklama!Lahko pa naredim reklamo za Gibonija[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Uh, pol se pa vidmo :). Greš parkirat pred parlament, v tisti parkirni hiši spodaj je nočna tarifa 2 €. Pol pa greš proti kongresnemu in tam desno po Vegovi še par 100 m. Ne moreš zgrešit, ker bo polno ljudi :).




tatam -> RE: Kako do Križank? (3.6.2010 12:15:38)

Samo en problem imam-kako pa do parlamenta pridem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]??
Res nimam pojma.Dajte mi napisat kateri izvoz z avtoceste in kam potem,prosiiiiim!




Gina -> RE: Kako do Križank? (3.6.2010 18:53:00)

Jaz bi šla na izvoz za vič (čeprav je malo dlje kot izvoz šiška, boš lažje našla. Se pravi greš po obvoznici  - pazi, prec po izvozu za črnuče oz. še malo naprej moraš zavit na desni krak obvoznice, najprej so oznake se mi zdi da za kranj ali pa mogoče piše tudi jarše ali bežigrad, sledi jim, potem greš naprej po obvoznici mimo izvoza za šiško in brdo in tam kjer se cesta odcepi za postojno, greš ti še kar naprej po obvoznici in takoj prvi izvoz ven - za vič (do tega izvoza prideš tudi po drugi strani obvoznice, pač glej vič. Ko pripelješ ven, greš na desno (to je tržaška) in se pelješ po njej čisto naravnost do centra (tam je kino vič na desni). Ko ne moreš več naravnost, prideš do križišča kjer greš lahko samo levo ali rahlo desno - greš desno. Prvi semafor je takoj zraven - eno manjše križišče - greš naravnost, drugi semafor je samo za pešce - pri srednji šoli - greš tudi naravnost, tretji semafor greš levo za center. Ko čez par semaforjev, ki so zelo blizu en drugemu zagledaš na desni en parking, si v zvezda parku in parkiraj tam (upam da ne gradijo več, da ni zapore, sicer pojdi v tistem križišču namesto desno na parking - levo in imaš čez 150m parkirno hišo pod maksijem oz. nasproti parlamenta). Tam pa tistega, ki pobira parkirnino vprašaj, kje so križanke. Si pet minut peš proč.

Lahko ti pa še to napišem. Obrni se navzdol (ker tisti parking malo visi), pojdi do prve ulice čisto na dnu parkinga in desno po njej - naravnost - dokler ne trčiš v križanke - en krožni trg - naravnost trčiš v kompleks hiš s prostorom na sredini, mislim da ima kovinska vrata, pa piše da je srednja šola notri tudi.




Stran: [1]