RE: čudno (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


tamiflu -> RE: čudno (3.6.2010 10:48:28)

pri nas ponavadi vrečke prodajajo in to po  taki ceni, da si jih lahko v trgovini kupim za  leta in leta




felicia -> RE: čudno (3.6.2010 11:36:54)

pišuka a to je tolk razširjeno al kaj. Men se je prvič zgodilo. Sem imela pa neke verske frike tudi že na dvorišču in to stari ženski, ki sta ble tolk vztrajne da sem morala s policijo zagorzit, če ne bosta se odstranile z našega dvorišča.




RAKICA2007 -> RE: čudno (3.6.2010 12:33:29)

od kar imamo ograjo na dvorišču je HB mir...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

drugače pa ja... vrečke, verski friki, celo neke starejše gospe s čudnim naglasom so prodajale prte, kvačkane zadeve, puloverje in ostale zadeve...

pa tudi s kombijem prodajajo krompir, jabolka, vino...

drugače pa smo tudi pri nas že grozili z prisilno odstranitvijo z dvorišča... je bilo potrebno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] , da je bil mir potem okoli hiše...




srki -> RE: čudno (3.6.2010 12:37:25)

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

ja, so prodajali tud vrecke za zamrzovanje pa nevemkajševse


Tudi pri nas so to prodajali. Najprej je bila vsa prijazna do stare mame, ko je zaprla vrata, jo je pa vso preklela. No ja, kaj čmo.




srki -> RE: čudno (3.6.2010 12:38:18)

IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu

pri nas ponavadi vrečke prodajajo in to po  taki ceni, da si jih lahko v trgovini kupim za  leta in leta


Ja, to je bilo tudi pri nas. So bili še tolarji, če se ne motim in vem, da je stara mama rekla, da je to pa res drago.




ivao1 -> RE: čudno (3.6.2010 12:43:47)

ja jz sem enkrat te vrečke tak preplačala da dol padeš me je skor kap ruknila ko sem vidla ceno isto velikih vrečk v trgovini....pa tak je un bluzu da so res ful pocen itd pa dobre[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]...od takrat naprej samo rečem da me ne zanima in da če mi še enkrat na vrata pozvoni bom poklicala policijo.....v bistvusem že skor vse tako odgnala in mam kr mer zadne cajte kar se tega tiče.




poli* -> RE: čudno (3.6.2010 12:58:01)

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

pa 1x so prodajali neke kao antibakterijske robčke po 25€ (!!!) v eurospinu so jih pa po 1,5€ kupli...

Ejj, s to idejo so prišli tudi meni na vrata. Ene par krpic notr, tip pa je hotu met kar 25€. Sm rekla samo ne hvala in zaprla vrata.

Kakšni 2 leti nazaj je klicala neka ženska, da prodaja neko hladilno mazilo (večji lončki), nekaj časa me je prepričevala in potem sem rekla ne hvala, nasvidenje- nisem pa takoj odložila slušalke (še sama ne vem zakaj) in ker je ona mislila, da me ni več na zvezi, je zavpila v slušalko: JE***** MATER.
Jaz sem bila še nekaj časa čisto šokirana [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]