Našla sva stanovanje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

pety78 -> Našla sva stanovanje (18.7.2005 9:41:17)

Punce, pred kratkim sem vas prosila, če ve katera za kakšno stanovanje.
Naj vam sporočim, da sem ga našla prejšnji teden, ker pa nisem imela dostopa do interneta, vam javljam šele sedaj.
V bistvu se želim vsem zahvaliti, ki ste mi kakorkoli želele pomagati. Res hvala!:rozica:

Sva pa na koncu pristala v LJ. In sicer v Podutiku. :bravo: Sva pretehtala ali je bolje živeti v KR za 75.000 SIT najemnine in se voziti v službo v LJ, ali pa v živeti v LJ za 90.000 SIT najemnine....

Sva res našla fletno stanovanje, dvosobno, 52m2, novejše, pa še okolica mi je fenomenalna.

Sedaj pa veselo urejat stanovanje in pripravljat za :duda:.

Lep pozdrav zaenkrat še iz Maribora. ;)

rija -> Našla sva stanovanje (18.7.2005 9:43:03)

iskrene čestitke. sem se glih pred časom spomnila, kako sva bila midva srečna, ko sva našla prvo stanovanje...:bravo::bravo:
mater, a so stanovanja v lj tako draga?

Anonimen -> Našla sva stanovanje (18.7.2005 9:43:48)

Rija, jap:) Pa Podutik je na splošno dražji.

rija -> Našla sva stanovanje (18.7.2005 9:44:44)

pol pa še dobro, da ne rabim v lj živet;)

pety78 -> Našla sva stanovanje (18.7.2005 10:02:38)

90.000 SIT je še mal za LJ. Vse kar sva gledala je bilo okoli 100.000 ali pa še več...Pa okolica LJ, kot so Zalog, Brezovica, ....
Tako da sva kar na fajno naletela. Samo mogoče bo mal kriza z najemodajalko. :hudicek: Tak komplicira, da adijo pamet. Čist prestrašena je, ni želela, da ga prebeliva, ker se lahko kaj uniči....No, sedaj bo ona kupila barvo,ker bo eno boljšo, ...:) Potem ni pustila, da dava eno omaro iz spalnice, ampak jo morava, če želiva imeti otroka zraven not. Pa je rekla, da naj v dnevni spi...Halooooo, jaz sem z namenom iskala dvosobno stanovanje, da bom imela ločeno za spati. Mater ji! Saj ni nesramna, ampak strah jo je. Pa da naj dava na parket tepih, pa da bo ona nama dajala čistilo za parket, ker eno prav posebno kupi....Ja, ziher! :)-:)-:)-:)-

zoya_ -> Našla sva stanovanje (18.7.2005 10:07:16)

pety... midva imava pa fenomenalno najemodajalko... pride enkrat na mesec, pa še tisto ne, pa vedno prav, da kolk mava lepo pospravljeno, pa da sva enkratno opremila, zadnjič sva prebelila in pobarvala malo, pa je rekla, da nisva mogla bolj naredit... pol greva pa midva njej na primorsko kej pomagat, k ma vikend dol... kot takšna druga mama nama je, pa full nama zaupa in glede plačevanja tud ni panike...

Mene bi mau motilo, če bi mi nekdo tolk kompliciral...:zmeden2: pol pa ne veš, a bo skoz hodu preverjat, al bo hodu takrat ko te ne bo, ....:zmeden2:

rija -> Našla sva stanovanje (18.7.2005 10:07:40)

uh, tečka. saj pa nima pravice v kontrolo hodit, ko bosta enkrat not. mam tudi jaz podnajemnike, zdaj komaj vidim za kako smešno ceno, pa mi na kraj pameti ne pride, da bi jim pamet solila. ko bodo šli pa ven, bom pa pravi :hudicek: hahaha,...

pety78 -> Našla sva stanovanje (18.7.2005 10:14:17)

Sedaj na začetku še naj pove svoje, pol jo bom pa že utišala. Če bomo podpisali, da stanovanje ob izselitvi ostane takšno kot je, nima kaj za srat.Itak ima pa varščino.
Je pa rekla, da ima dva ključa, nama da oba, potem pa se ona ne vmešava več. Upam, da bo res tako.
Stara je 64 let in čist panična. Ima avto, samo se ne upa voziti z njim. Razen, če gre po taki cesti, ki jo pozna. Parkira pa sploh ne, če ni sama na takem veliiiikem prostoru. :)

Stanuje pa v istem bloku, sosednji vhod. :) to bo še veselica.
Ne, saj jaz jo bom kar utišala. Že zadnjič, ko me je klicala, da si je premislila za omaro iz spalnice, sem skor popizdila in ji na oster način povedala svoje. Pa je rekla pol, da naj gre ven, pa da se naj ne razburjam. :) :)
Saj ne bom razbijala sten...če si pa po svoje opremim, da bo najbolj funkcionalno, bo pa že požrla dol. Drugače pa stanovanje naj ne oddaja.

leah -> Našla sva stanovanje (18.7.2005 12:58:48)

ojla!
ti a to so una stanovanja nasproti trgovine?Kolega in njegova punca tam živita,in je tudi lastnica od flata,ki ga imata v najemu,v sosednjem stanovanju,in baje,da se vsake tolk kar nalima noter,pa baje je čist alergična na živali.Bognedaj,da vodo da imaš samo kanarčka.Smo se zajebaval,da jima bova midva taveliko kuščarko posodila,da jo tastaro na rit vrže.
Jaz osebno ne bi tam živela,da mi nekdo skoz najeda kaj lahko in kaj ne.Hallo?V katerem stoletju pa živimo?

pety78 -> Našla sva stanovanje (18.7.2005 13:38:31)

Klemenčičeva ulica. Tak roza blok. Če bova rabla kuščarja, ga boš posodila? :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

leah -> Našla sva stanovanje (18.7.2005 16:23:23)

Haha,joj ampak ne vem a to ta ulica-čist lohk veš.
A kuščarja?Tud pajka,če hočeš:)-

urbancek -> Našla sva stanovanje (18.7.2005 17:28:40)

Vso srečo v novem stanovanju in veliko užitkov pri preurejanju.
Lp

Anonimen -> Našla sva stanovanje (18.7.2005 20:22:44)

Pety, srečno v novem stanovanju. Še ena Mariborčanka več v Lj.
Midva tudi vedno bolj razmišljava, kaj naj narediva. Imava enosobno, zdaj pa ne vema, ali je bolje prodat in kupit 2ss ali preko oddam/najamem zrihtat. No, decembra, ko bomo trije, bomo verjetno še v tem stanovanju.
Si pa res ugodno ceno dobila, mislim, da je zdaj najboljši čas, ker se je študentarija izselila.

žiža -> Našla sva stanovanje (18.7.2005 21:56:49)

Uf punce, ko sem tele cene brala me je kr malo zvilo. Res si ne predstavljam plačevati 90.000sit in več najemnine pa še vse stroške zraven, za dobrih 50m2. :((
sicer pa čist razumem tvoje veselje ob vselitvi Pety. Tudi mi smo dobili "novo" stanovanje in se selimo čez dobrih 14dni, če bo vse OK. Sicer je enosobno, 40m2, ampak ima zelo luštno razporeditev, cena pa 34000sit +stroški. :bravo:
prijetno bivanje v novem stanovanju :rozica:

Anonimen -> Našla sva stanovanje (19.7.2005 6:28:33)

Žiža, v LJ takega stanovanja pod 70.000 verjetno ne bi dobila.

Najbolj žalostno pa je to, da se najemnine zvišujejo (tudi) na račun študentov. Dokler bo povpraševanje toliko večje kot ponudba, bodo stanodajalci lahko delali, kar se jim zljubi.

Stran: [1]