decemberke (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

micki -> decemberke (18.7.2005 9:32:26)

NO po dolgem času se oglašam tudi jaz. Tako sem bila zadovoljna, ko so prvi trije meseci minili, z njimi pa tudi slabost. Zdaj pa novi problemčki:
zanima me če ima katera od vas hude bolečine v predelu križa na levi strani. To zgleda tako, kot da bi nekdo pritisnil na živec in spustil, s tem da tisti pritisk takooo zaboli. Da bi bilo še lepše, je moj g do konec meseca na dopustu, ne vem pa če je to dost huda panika za urgenco??? Bolečine niso vsak dan-do zdaj me je samo 2-krat zgrablo, a sem pač tak tip, da se vsake malenkosti vstrašim. Sem se že pozanimala pri sosedi (ki je pred kratkim rodila), pa je rekla, da verjetno nosim bolj zadaj in se mi plod lahko uleže na živec. Kaj naj? Ali naj obiščem urgenco, ali ima katera podobne težave.

lp,:nosecka:18t in 1d

Minka Pobalinka -> decemberke (18.7.2005 10:09:04)

Ojla.. meni se tudi to dogaja. Boli pa kar precej, ampak bolečina hitro izgine. Baje je to normalno.

Lp, 9nebesa

šnucika -> decemberke (18.7.2005 10:22:16)

Če te bo še bolelo ,ti kar pokliči svojega osebnega zdravnika,če ni ginekologa....da te vsaj pomiri.
mislim pa ,da se vse ubadamo z raznimi bolečinami ...tako v predelu trebuha in hrbta....se pač maternica širi,ker naši pikci rastejo tako hitro,da nas vse boli,pa pritiskajo na vse konce..;)

kofetek2010 -> decemberke (18.7.2005 11:10:28)

pozdravljena,

sem ravno včeraj brala na MON-u o podobni bolečini in naj bi šlo za išijas :zmeden2: saj, če je tvoj G na dopustu imaš še vedno možnost, da obiščeš osebnega zdravnika in naj ti ona pomaga ;)

micki -> decemberke (18.7.2005 11:35:30)

ja, res bolečina hitro izgine, ampak jst sm po naravi takšna, da me neznane stvari ustrašijo. Sem pa sedaj malo pomirjena, ko vidim, da nisem edina in verjetno bi mi tudi že prej vsi svetovali naj obiščem urgenco. Res pa, da se mi je to zgodilo samo dvakrat in ko sem se ulegla, je bilo bolje.

Stran: [1]