Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Naj naj najlepše romantične balade 2.6.2010 19:55:55
|
|
|
|
TomTaylor
|
jooooj....za žile rezat...
|
|
RE: Naj naj najlepše romantične balade 2.6.2010 20:48:59
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita TT, če že pesmi niso dovolj živahne te bojo pa vsaj frizure v spotih spravle v dobro voljo, garant! ajoooj
|
|
RE: Naj naj najlepše romantične balade 2.6.2010 20:52:32
|
|
|
|
Felicita
|
evo, še tale pol pa neham (za dans): Mika - Happy ending http://www.youtube.com/watch?v=oFkSMHle8-M&feature=related
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Naj naj najlepše romantične balade 3.6.2010 1:10:30
|
|
|
|
Colt
|
Pety78, ne zameri mi prosim....ampak na to vprašanje ti v kratkem roku ne znam dat zadovoljivega odgovora. Ker bi nekako v minuti nanizal vsaj 1000 skladb, tako hitro pa nisem sposoben tipkat. Niti govorit. To kar so pokazali soforumaši in soforumašice so samo blede osnove, najlepše balade pa se skrivajo tam, kjer jih je večina že pozabila. Za pokušino: Ballad of Lucy Jordan Dr.Hook The winner takes it all Abba Don't be a stranger Dina Caroll Kiss the rain Bilie Myers Metulj Čuki (original verzija) Where does my heart beats now Celine Dion Heart Braker Dionne Varwik Daj mi moč 12 nasprotje ......samo bled odtis genialnosti ki se je porajala skozi leta na področju balad. Seveda sem jih vsaj 1000 pozabil omeniti. G
|
|
RE: Naj naj najlepše romantične balade 3.6.2010 8:33:34
|
|
|
|
pety78
|
Colt, nikar se ne opravičuj, se nikamor ne mudi. KIKI, tudi jaz rabim za v avto, ja. In uškinamama, ne ni to razlog, da sem zavila proti Bledu. Je pa res, da sem vsak dan na cesti in mi ob poslušanju lepih skladb čas hitrje mine, pa še prijetno mi je pri srcu. Hvala vsem, super ste, pa kar dodajajte še.
|
RE: Naj naj najlepše romantične balade 3.6.2010 8:35:03
|
|
|
|
alda
|
Meni osebno: Siddharta: Platina Brian Adams: Haw you ever..... Gibboni: Cesarica/ v njegovi izvedbi mi je dosti lepša/ Oprosti Mirakul Ovo mi je škola... Josipa Lisac: Tamo gdje Dunav ljubi nebo
|
|
RE: Naj naj najlepše romantične balade 3.6.2010 8:35:31
|
|
|
|
pety78
|
Heart Braker Dionne Varwik U, ta je tudi lepa.
|
RE: Naj naj najlepše romantične balade 3.6.2010 9:01:18
|
|
|
|
Kerensa*
|
- Ana Bekuta = S tobom bar znam, gdje je dno - Ana Kokić = Svejedno - Bijelo dugme = Ružica si bila - Boris Novković = Tamara (kuda idu izgubljene djevojke) - Ceca = Lepi grome moj; Pile - Colonia = Dok spava grad - Crvena jabuka = Ima nešto od srca do srca; Stižu me sječanja - Domen Kumer = Ko čez leto spet se srečava - Donna Ares = Ubila me tvoja nevjera - Doris Dragović = Željo moja - Dražen Zečić & Anđela Kolar = Nema ništa novo - Electro Team (E.T.) = Drugo ime ljubavi - Helena Blagne = Pijem isto vino - Lepa Brena = Udji slobodno; Dva asa - Magazin = Piši mi - Parni valjak = Jesen u meni - Prljavo kazalište = Lupi petama; Ruža Hrvatska - Saša Lendero = Lavica - Seka Aleksić = Poslednji let - Severina = Prijateljice - Viki Miljković = Ti, muškarac - Vlado Kalember = Vino na usnama - Željo Bebek = Da Bog da te voda odnjela
|
|
|
|
RE: Naj naj najlepše romantične balade 3.6.2010 9:30:12
|
|
|
|
pety78
|
- Severina = Prijateljice Kocine pokonc!
|
RE: Naj naj najlepše romantične balade 3.6.2010 9:53:31
|
|
|
|
uškinamama
|
Mogoče ti bo katera všeč zucchero: diamante adriano celentano : l emozione non ha voce (najlepše besedilo ever) platana : jaz sem noč, ti si dan flirt : ko je ni Tereza Kesovija : pred tvojim vratima ( drugo najlepše besedilo ever) Bazar : Zate Ko posnameš , prosim za eno kopijo
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?