Anja167 -> Nočno hranjenje... obupani (20.7.2005 20:23:58)
|
Haha, sem šla danes prvič v službo. Tako da še ne vem... :)- K sreči imam avgusta dopust. Res sem optimist in upam, da bo do septembra kaka čudežna sprememba (na bolje, jasno). Sicer pa je plan B, da bom hodila spat prej kot zdaj. Če bo nuja, kar takrat kot Enej. Ni vrag, da se od 20h do 6h zjutraj ne bom naspala. Itak pa mi spimo skupaj, tako da nočno dojenje mojega spanca ne prekine drastično. Je pa naš primer malo lažji kot vaš, Petra P., ker se dojimo. Če moraš narediti stekleničko, je vse veliko težje. Se še spomnim, kako je bilo, ko sem prva dva tedna vztrajala z nočnim dojenjem na stolu. :( Mi smo zato ubrali kar najlažjo varianto. Še glede hranjenja: Če veš, da vaš vse poje in da se sicer, če mu ne date, veliko večkrat zbuja, mu po moje lahko zaupaš, da je lačen. Enej šele zadnji teden manj zavzeto je, tako da počasi že lahko rečem, da se bolj kot ne crklja. Prej je pa res res jedel in bil lačen. Tako da jaz ne verjamem, da vsi otroci lahko pri 4 mesecih prespijo noč brez hranjenja. In se povsem strinjam z LARO. LP.
|
|
|
|