kristinaj -> RE: mrzle rokice, spanje in še kaj (2.6.2010 10:11:41)
|
rokice in nogice imajo taki mali mrzle, ker imajo slabo prekrvavitev, če je ne zebe naj te ne skrbi, segrela jih ne boš :=)), poskrbi le,da nogice ne bodo premrzle, kupček poskusi podreti takole, ko poje, jo poleži in jo čez čas 2 min, vzdigni,tudi če spi in jo položi na ramo v položaj podiranja kupčka in počakaj.. če ga pa vseeno ne podre in posledično nima težav s krčki se jaz ne bi obremenjevala... kar se spanja tiče in glede na to da je čez dan zaspanka, bi jo jaz tisto rundo, ko predzanje je`, imela več zbujeno, če ne gre pa prisiljeno jo imeti zbujeno, mogoče bo potem spala, so pa tudi otroci ki zamenjajo noč za dan... naš mali je imel 14 dni ko je dobil aftke v ustih.. mislila sem, da je to od mleka, da mu je še malo ga ostalo v ustihm, a je patronažna rekla da so aftke in sem šla k pediatrinji in mi je dala recept za daktarin oralni gel in daktarin za zunanjo uporabo, ker so mu tudi na lulčku in jajčkih ratale take rdeče pikice in je zginilo v dnevu... preventivno moreš pa še mazat par dni
|
|
|
|