ozka obutev (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

majra -> ozka obutev (2.6.2010 8:33:37)

Moja 2 letnica ima zelo ozko nogico in ji zelo težko kupim primerno obutev. Prosim za vaše izkušnje, katere trgovine oz. firme imajo ozko obutev? Ker delat turnejo po vseh trgovinah s tamalo je misija nemogoče. Brez nje pa nikakor ne morem kupit primerne obutve.

**Tinkara78** -> RE: ozka obutev (2.6.2010 8:38:06)

Imamo iste probleme. Za poleti imamo take:

http://www.superge.si/html/svn/7284558-AA.shtml

Športni copati niso problem. Lepši čevlji so ji pa najbolj odgovarjali Puma. Taki malo bolj športni z gumico čez. Samo se na koncu nisem odločila za njih, ker ni glih navdušena nad tako obutvijo. Mora biti obutev bolj za tek, kolesarjenje, skakanje,....

livia -> RE: ozka obutev (2.6.2010 8:43:19)

Superfit ima na splošno najbolj ozke modele.

**Tinkara78** -> RE: ozka obutev (2.6.2010 8:45:07)

IZVIRNO SPOROČILO: livia

Superfit ima na splošno najbolj ozke modele.

Sem pozabila na njih. Od njih imamo zimsko obutev in copate za vrtec.

barni -> RE: ozka obutev (2.6.2010 9:14:54)

Meni se zdijo ozke tudi Elephanten, ki jih imajo v Deichmanu.

ronja -> RE: ozka obutev (2.6.2010 9:23:34)

Ciciban. MOji sta obe suhici z ozkimi stopalci, pa jima cicban fajn sede, vsaj starejši modeli, za najnovejše ne vem.

lenca1 -> RE: ozka obutev (2.6.2010 13:56:49)

Naši so tud vse preširoke. Letos sem ji kupila fajn balerinke oz. sandalčke s paščkom od Elefanten. Zelo ozek model in ji ful sedejo. Pri vseh ostalih pa deluje kot da bi imela prevelike čevlje (dolžina drugače OK, široke pa ful). Lani je imela pa od Superfita in Geox-tud OK-je pa verjetno širina odvisna tud od modela posameznega čevljčka.

nananaja -> RE: ozka obutev (2.6.2010 17:47:51)

nam se je pa letos zgodilo, da smo kupili čeveljčke, ki so bili po vrhu super (bolj odprte s paščkom na ježka), pri stranski kosti pa je bil problem, so jo ožulile do krvi, pa sploh niso neki trdi čevlji. sem težavo rešila z vložki, tako kot storim zase.
zato pri otrocih z nizkimi nogicami pazite tudi na to kost, naj bo čevelj nizek ali pa res mehak.

majra -> RE: ozka obutev (2.6.2010 20:25:15)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ciciban. MOji sta obe suhici z ozkimi stopalci, pa jima cicban fajn sede, vsaj starejši modeli, za najnovejše ne vem.

jaz sem tudi kupovala cicibanke in so bile OK. Sedaj pa rabimo copatke in so ji novi modeli preširoki

nananaja -> RE: ozka obutev (2.6.2010 21:08:40)

IZVIRNO SPOROČILO: majra

jaz sem tudi kupovala cicibanke in so bile OK. Sedaj pa rabimo copatke in so ji novi modeli preširoki

če želiš v obliki cicibanovih copatk, poskusi najti petejanove, so nižji od cicibanovih, sicer pa karkoli v obliki balerink, ki ima elastiko.

Stran: [1]