sazi -> Februarčice (18.7.2005 8:58:06)
|
Z majim počutjem je načeloma vse v redu. Le zaspana sem ves čas in kot sem enkrat že jamrala vse dneve samo spim in pa preživim v službi. Kakšnih kujših slabosti nisem imela (bruhala sploh nisem, mi je bilo pa precej slabo), mi pa primajkuje energije. Sem šla včeraj na Šmarno goro (prav počasi) in sem skoraj izdihnila (sem imela na sebi meriler srčnega utripa in skrbno pazila, da ni šel čez 140), čeprav sem včasih prav enostavno skoraj tekla do vrha. Tista aerobika za nosečnice bo kar dobrodošla jeseni. Samo še odločiti se moram, kam bom šla, saj je kar precej različnih ponudb in variant. Trebuh in prsi imam že odkar sem noseča precej napihnjene in že vse hlače nosim z odpetimi gumbi, s priponkami in podobno. Sem šla malo po trgovinah, pa za take začetne nosečke ni ponudbe. Sem pa presenečena, ker imam kljub precej napihnjenemu trebuhu in prsim kil enako kot prej ali pa mogoče celo 1/2 do 1kg manj. Komaj čakam, da mineta naslednja 2 tedna, saj me potem kmalu čaka NS in 2. pregled (pa še sodelavka s katero delava na istih stvareh se vrne z dopusta in bo potem malo lažje delat). pozdravčke vsem, zdaj moram pa nazaj delat, saj me čas ful preganja...
|
|
|
|