natasarobi -> RE: dojenje z nastavki - vaše izkušnje (7.12.2010 13:04:43)
|
Jaz dojim z nastavki od vsega začetka - sedaj 4m, ker so mi v P. rekli, da imam vdrte bradavice. Sicer je 2 dni kasneje druga sestra rekla, da na eni lahko dojim brez na drugi pa z nastavkom. Kakšne 10 dni nazaj mi je pa padel nastavek dol in je mali v silni lakoti zagrabil in lepo jedel. Sedaj že začenjava včasih brez nastavka, ker se je začel bunit kadar imam nastavek. Tako, da včasih je problem, ker je mleka manj, ne more lepo zagrabit, je pa še vedno lačen. Pol pa joka. Tako, da malo poskušam kombinirat - dam nastavek in ga pustim da je kolikor dolgo želi, nato dam pa nastavek dol. Si pa vedno preden začne jesti, nastavek namažem/polijem z mlekom. Je pa sedaj tudi problem, da me bolijo bradavice, kar me prej niso, podoji so se pa skrajšali iz 1h - 1,5 na cca 30minut, včasih celo manj, tako, da sem v dvomih ali se je sploh najedel. No, podoji so se verjetno skrajšali tudi, ker je večji in bolj vleče. Jaz menim, da ni panike, če se doji skoz z nastavki. Jaz nisem imela nobenih posebnih težav, razen jezi me, ker padajo dol in moraš popravljat ali mi jih mali sname, ko opleta z rokicami.
|
|
|
|