grahek85
|
Živjo čveke! Evo sem klicala k P, izvidi imunotestov so ok, tko da gremo v torek po prvo pikico. Po eni strani sem vesela, po drugi pa ne. Eh bo že, jst sam upam, da res ne bo kake alergijske reakcije. naja in alex, vam tut čestitke za 5 mesecev Meni so noge zrastle v nosečnosti, za kake pol številke. Prav mi je sam še tista obutev, ki je bla prej bolj na komot. Hecno, a ne Sam to je menda zaradi hormona relaksina, ki rahlja vezi, kar nuca pri porodu. Kengurujčka mi tudi uporabljamo samo občasno, nikoli več kot cca pol ure skupaj. Predvsem ga mamo za v trgovino, ko je slabo vreme. Da greva lahko vsaj malo ven iz tega minimini stanovanja, pa po kruh (da mami ni lačna) S starši jaz niti nimam slabih izkušenj, se itak vidimo sam za vikende, pa še to ne vedno. Tašča ma včasih kake hecne, sam ona je že tko čist drugačna ženska od mene tko da si že prej nismo najbolj odgovarjale. Zaenkrat čist ok shajamo, ker se ne vidimo tolko, tako da takrat pač stisnem zobe in si mislim svoje. Se pa jaz in moj zavedava, da bi bla katastrofa, če bi npr. živeli pri njegovih. Pol bi se pa ziher veliko vmešavala, taka pač je. Sej verjetno ne misli nič slabega, sam za vsako stvar ma kako pripombo. Men pa lasje pokonci. Z mojimi pa ni panike, jih prav pogrešam tukaj v Lj. Mami je že takoj rekla, da ona ne misli delat popravnega izpita iz starševstva na svojem vnuku, da bo lepo babica in nič drugega. Je rekla, da ona na začetku tut ni vse naredila tako, kot bi zdaj, ampak mam jaz tudi pravico, da se sama naučim. HB se tega tudi lepo drži. IZVIRNO SPOROČILO: egleria danes sem naročila body z napisom: NE ME LUPČKAT, MAMI TEGA NE MARA! You go girl!
< Sporočilo je popravil grahek85 -- 4.6.2010 11:08:22 >