marijaa -> RE: Prve snežinke 2010 - 2. del (27.6.2010 9:30:26)
|
Poseg ponavadi n naredijo enkrat med tretjim in petim letom. Patriku ne gre popolnoma nič, vnetega pa tudi ni imel še nikoli. Mu bi mogli to storiti že maja, vendar niso, ker je takrat bil par dni po operaciji slepiča in ne bi bilo o.k, da bi ponovno dobil narkozo. Sedaj ima datum avgusta, upam, da spet ne pride kaj vmes. Ja poopek samo na silo se ne sme, ker pri nekaterih tudi po kopanju ne gre. patriku ni šlo popolnoma nič, čeprav priznavam, da sem se na začetku verjetno premalo trudila, sem imela nek odpor, predsodek to počet. No Tian pa ima veliko bolj elastično kožico in mu jo narahlo povlečem in da umijem. Jaz bom z mesom in glutenom tudi še počakala, bom dala po 7 mescu, tako sem se odločila, pove pa itak čisto vsak drugače, pediatrinja mi je dala drugačna navodila kot patronažna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Moja sta jedla že veliko zelenjave, še vedno smo samo na enem obroku, bom pa sedaj uvedla dopoldan sadno malico, tudi jaz moram dat slivovo, da vidim kako bo, se malo bojim dat koščičasto sadje, ker imamo v družini alergije na njega, Od sestr sta oba imela hudo reakcijo, Patrik je pa na breskve bil alergičen, zdaj ni več. Riževe kašice ne marata, sploh Tian ne, ni šans, da več kot eno žlico spravim vanj. Jesta pa oba rada polento. Res zanimivo kako so si otroci različni.
|
|
|
|