|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJE
18.7.2005 6:58:33   
CIPRESA
Ja Cipresa je že pokonci in že brskam po RR-u, pri nas še vse mirno zaenkrat, od včeraj je tisto zvijanje tudi ponehalo, tko da še nič ne kaže da bi bilo kaj prej luštno.

Danes imam po dolgem času G in če povem po pravici me je kar malo strah, ker bo gospa prišla iz 14 dnevnega dopusta in bo spet TEČNA pa še bolj med zadnjimi sem najavljena ob pol 18h noro do takrat bo moj pritisk tam okrog 200 zgornji pa srce tud tam nekje.
No ponavadi je tako da v ponedeljkih je bolj sitna že tko al tko kaj bo šele danes ko bo iz dopusta. Se pa obenem mal veselim, ker imam možnost videt našega :duda: ker mi vedno naredi UZ sicer je bolj na hitro ampak je pa za tiste dve sekunde sem pa le 9nebesa9nebesa.

No sedaj grem na eno :kava: pa se pišemo. Oglasite se kaj julije. Koliko vas (nas) je šeostalo?????

CIPRESA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJE
18.7.2005 7:04:37   
Emanuelle
Jaz še dežuram.
Sem skoz mislila, da me bo prej zvilo, saj veste:
:roza: en teden prej, :modri: en teden kasneje. ;)
Ta teden in naslednji bosta res pestra. Zdaj pa že reeeeeeeeeeees komaj čakam!!!!
Jutri imam spet pregled, pa mi bojo menda povedali ali naj spakiram za ta teden ali za naslednji - če se seveda ne bo nič dogajalo.
Jaz grem tudi na :kava:, pa se beremo.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJE
18.7.2005 7:11:37   
CIPRESA
O Emanuelle sem tok vesela da mi vsaj ena julijka dela družbo takole zgodaj, ostale so bolj zaspane sorte.

Nevem zakaj naši :duda: julija nočejo ven??? A se bojijo sonca pa vročine????? Pri nas itak nič ne dogaja pa saj imamo še več kot en teden do roka ampak tko kot jaz pravim vsak dan je nagrada za nas :nosecka:. Ko bi te vsaj prijelo, držim pesti.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJE
18.7.2005 7:14:18   
Nejči
Tudi jaz sem že kar nekaj časa pokonci. Sem se namreč že vrnila iz gozda, kamor sem šla malo pogledat za gobice, pa nisem imela pretirane sreče.
Me je pa pričelo včeraj tam med 23. in 24. pošteno zvijat :zmeden: in sem že mislila, da bomo to noč šli po našo štručko. ko sem končno zaspala me je zvijanje znova zbudilo ob 1-ih, nato pa sem še sanjala, kako me zvija. Zdaj je znova vse mirno, tako da ne vem kako bo. Izgleda pa da so naši :duda: sami ponočnjaki, saj nas ponavadi vse zvečer začnejo ščipat, kajne?

Pa uživajte v kakšni prijetni senci, danes bo, meni se vsaj zdi že pošteno vroče.

Nejči

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJE
18.7.2005 8:10:38   
Antigona
Jutro julije!

Vse samo čakamo, čakamo pa čakamo...
Ja no, kakor pravijo slej ko prej bomo dočakale....
Ampak mene že pošteno utruja tole čakanje. Vse bi rade prej in po Murphiju bomo vse rodile kasneje :(( :((...

Se je treba sprijaznit s tem, da ko bo pa bo, pa bojo koj ven padel :)- :)-

Ravnokar sem popapala zajtrk, zdele si pa še :kava: skuham in to je to... Čakanje se nadaljuje :ups:

Lp,
:rozica: :rozica: :rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJE
18.7.2005 8:13:31   
tinkatonka

Punce jaz vas vsak dan spremljam, če ima kakšna že popadke, ali je kakšna že rodila....

Ko pridem na RR takoj pogledam če je kakšna julijka manj. In se veselim z vami, ko delite z nami vesele novičke.:bravo::bravo:

Vsem julijkam ki potrpežljivo čakate na prihod svojih :duda: želim čimhitrejši in lep porod in seveda zdrave :duda:!

:rozica::rozica::rozica::rozica:

Tinkatonka

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJE
18.7.2005 8:35:29   
Anhelo2

Jutro!

Hvala Tinkatonka za tvoje želje!!

Cipresa, danes pa bi tvoja G resnično lahko bila kaj bolj razpoložena glede na to da je 14 dni uživala, a ne!! Ti samo pozitivno razmišljaj in se veseli, da ti pove malo kako in kaj, pa saj ne hodiš tja zaradi nje ampak zaradi :duda: in sebe, tako, da njo kar odmisli!!!

Pa kaj vas vse nekaj špika, pa šraufa,... mene še do sedaj niti enkrat upam, da to ne pomeni,da se še nič ne pripravlja.

Pupe danes je že +3 dni. Koliko po roku pa sploh sprožijo porod??? Upam da ne po 14 dnevih :)-.

Največja katastrofa pa je , da sem pozabla :kava: kupit sedaj pa se moram lepo oblečt in :kuza: na kavo ali pa po njo.
Resnično ne morem dneva začeti brez :kava:.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJE
18.7.2005 8:36:21   
CIPRESA
O tinkatonka kako lepo da nas še kdo spremlja.

Mene je včeraj nehalo šraufat, zdele pa je začelo spet. Nemorem rečt da je kaj resnega ker pojma nimam, zvija pa ful. Lahko so spet kake prebavne motnje.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJE
18.7.2005 10:30:29   
Pia73
Tinkatonka hvala za lepe želje! :rozica:

Ja, jaz sem tudi še med vami. Danes je moj PDP po zadnji M. Drugi PDP pa je v petek,... Rodila bom pa 25.07.,... :)- Pri nas se še nič ne dogaja,.. Saj se bo! :bravo:

Danes bo pa verjetno lona13 rodila, a ne! 9nebesa

Za :duda: je normalno, da se rodi med 37 in 42 tednom. Tako, da najkasneje kar se lahko odločijo za sprožitev je 14 dni po roku. Običajno to storijo že prej, odvisno pa je od večih dejavnikov. Jaz sem prevega :duda: rodila 8 dni po roku in se je porod začel čisto spontano. Po mojem bi pri meni kar čakali do 14 dni, saj nisem bila nič odprta in vse je bilo v redu.

Ne pozabite, da je za :duda: najbolje, da pridejo ven, ko so zreli za to. In jih bomo že počakale, saj smo že skoraj na cilju,... 9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJE
18.7.2005 10:31:29   
Talči
Meni se tudi zdi, da bi vsak čas lahko bilo, bi bila preeeeeeesrečna, ker si tako že želim... pa nič kaj ne kaže :((:(.
Smo se z Maliko in Buu dogovorile za danes, pa izgleda ne bo nič.
Halooooo baby :duda:,.....:zmeden: čakamo te!!!!

Zdaj grem malo likat in pospravljat, da mi čas hitreje mine.

Uživajte v sončku!
LP
Talči

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJE
18.7.2005 10:32:46   
Talči
Pardon Nejči, sem te izpustila :zmeden:.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJE
18.7.2005 11:07:00   
malika
Jaz sem ravno iz CTG ja, ki je bil po gin mnenju čudovit; kaj se mene tiče bi bil čudovit, če bi narisal kak popadek, ampak nič.

Potem pa sem šla še malo v mesto,ker sem ugotovila, da nimam niti enega bombažnega pajacka(sam pliš in hlačke), pa v H&M nisem dobila nič, tako da grem popoldan še v Emporium.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJE
18.7.2005 11:14:49   
CIPRESA
A vas nič ne pregledajo imate samo CTG????
Ja jaz upam da me bo danes kaj pregledala ker že 17 dni nisem bila nič, pa nevem kaj dogaja tam spodaj.

Pia ti si med nami najbolj potrpežljiva, res te občudujem tako kot praviš ja ko bo prišel čas bo že prišel, pa najbolje je če sam od sebe pride da nič ne pospešujemo, ker takrat je vse najbolj zrelo se mi zdi in pripravljeno za porod, pa brez komplikacij ponavadi gre.
Morm kar tebe poslušat, pa čakat da bo prišel moj čas.
Nam vsak dan lahko napišeš kakšno spodbudno!!!!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJE
18.7.2005 11:20:47   
malika
meni je danes samo zmerila trebuh, preverila lego, potem pa je nameravala pogledat še plodovnico in posteljico, pa je ravno elektrike zmanjkalo :( .

je pa tale spet nadomestna gin(ker je moja še vedno na bolniški) in sem bila danes res maksimalno pozitivno presenečena :bravo:

Naslednji pregled pa imam 25.7

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJE
18.7.2005 11:29:19   
CIPRESA
Julije mislim da naša Smrka že carta svojega :duda: ker jo nič ni na forum od včeraj.

Ko bi bilo vsaj tako!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   JULIJE
18.7.2005 13:21:04   
pravljica
ja malika...ti kar poišči kak bombažen tanek pajacek...pliš definitivno odpade! naš je že v kratkih hlačkah in majčki...sem ga včeraj zvečer ene trikrat preoblekla, ker mu je bilo tako vroče...je bil cel moker revček, saj ni čudno da je tako težko zaspal...če se še stiska ob mene pri dojenju, sva pa itak oba takoj mokra
v glavnem punce...pustite pliš...tanke bodije nabavite, najbolje tiste kratke poletne pajacke - pa spodaj se naj odpirajo seveda, al pa tanke hlačke od clara recimo do pasu
če vas še kaj konkretnega zanima, pa vprašajte 8)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   JULIJE
18.7.2005 14:02:52   
štručka
Kje pa je LONA13??? Je končno dočaka:sloncek:la D-day???

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   JULIJE
18.7.2005 14:09:41   
CIPRESA
Danes je mogla bit spet v porodnišnici, pa čakamo če se nam bo do večera še kaj javila, če ne pa pomeni da je rodila.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   JULIJE
18.7.2005 16:23:13   
Talči
Drage julije,
pobrisala prah, posesala stanovanje, preložila kup knjig, zlikala perilo, obesla zaveso, skuhala kosilo, spakirala torbo za IZ porodnišnice, pospravila debela nosečniška oblačila, pojedla vso sadje iz hladilnika, telovadila.
Moj :duda: :modri: pa se je občasno samo malo pretegnil ali obrnil. Nič se mu ne mudi, jaz pa bi že... čeprav imam še 12 dni do PDP.
Kako kaj ve?
Čakamo torej novice od Lone in Smrke?
LP
Talči

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?