DaisyE -> ponedeljek (18.7.2005 6:16:04)
|
Dobro jutro, kako ste? Jaz sem na zasluženem dopustu, ampak mi nic ne pomaga, ker še vedno vstajam, pravi čas za službo (ob pol šestih). Potem pa seveda kasneje sredi dneva zaspim. Na :duda: ta mesec ne delamo več, ker so tisti dnevi že mimo, postajam pa takšna prava (le kako bi se temu reklo) "wannabe" mama. Prejšnji mesec sem se hvalila, kako lahko jaz čisto izklopim misli na nosečnost in sem popolnoma neobremenjena... No, pa saj bi morala vedet: what goes around comes around, vse se vrača vse se plača... Ta mesec sem zato v nasprotju s prejsnjim v popolnoma drugi skrajnosti. Razvila sem nosečniške znake. Seveda ne tistih tipičnih, ampak takšne, ki bi lahko bili. In to vse pred teoretično vgnezditvijo. Spodaj me nonstop boli (me drugače neha po O in pred M spet začne). Zgaga me daje, pomalem mi je slabo (tega sem šele včeraj dodala) aja pa kovinski okus imam v ustih (za tega pa sploh nisem vedela, da je znak, dokler nisem par postov nižje prebrala). V glavnem, ni mi dolgčas. :hudicek: ne čakam še en teden, testa ne mislim delat, ker ne bom podpirala svojih fantazij, me pa zanima, kakšne znaki se kaj pri vas kažejo, da si naredim zalogo za naslednji mesec. :)-:)-:)- zdi se mi namreč, da potem, ko bom tele porabila, ne bodo več verodostojni zame in bom vsakič rabila nove. No ja sicer mam pa še boleče joške in vgnezditveno krvavitev v rezervi (ampak to šparam za pol, ko bom res že obupana). :)-:)-:)- Držte se, punce
|
|
|
|