|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prsi v nosečnosti
17.7.2005 23:02:52   
*HONEY*
Večer!

Zdaj pričakujemo drugega:duda:...sem po domačih izračunih v 9 tednu in joške mi bo razneslo!!
Kar na kratko in jedrnato :)-:ups:

Groza je no.Prvič spoloh nič kaj posebnega,zdaj pa se je vse koža ki je bila odveč na prsih napolnila z ne vem čem...Joške pa tako bolijo da bog ne daj da se dotaknem na rahlo z prstom:hudicek: Pa prav trdo,kot ena velika bula se našlata.
Dragi pravi,da je super in da bom mogla bit kr non-stop nosečka,samo dotitakat pa se jih ne sme...boli...zelo:(

Je to normalno?? Pa kako naj blažim,če se da??
Prvega UZ še vedno nisem imela,ker moj G dela tako na obroke:zmeden:,da mu povem.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prsi v nosečnosti
18.7.2005 0:30:08   
rija
pri meni je bilo čisto isto! zdaj v 14 tednu pa niso več boleče, kaj manjše pa tudi ne. po moje je to normalno.

(odgovor članu *HONEY*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prsi v nosečnosti
18.7.2005 1:03:24   
petra.horzi
tud pr men so zrasle (se napele) in postale zlo boleče
dostkrat tok da nism mogla na trebuhu spat k me je preveč bolel, pa če me :love: objame me tud boli
čeprov zdej je že mal bolš
:love: je pa tud pr men navdušen nad "povečavo":):love:

(odgovor članu *HONEY*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prsi v nosečnosti
18.7.2005 4:58:29   
kati1
ojla

tudi jaz sem imela te težave - trajalo je kak mesec - popolnoma minilo pa je šele okoli 20. tedna. Za lajšanje težave mi je še najbolj pomagal dober nedrček: mehak, dve številki večji in da dobro podpre.

lp, K

(odgovor članu *HONEY*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prsi v nosečnosti
18.7.2005 11:01:56   
sarazan
Hej!

Jaz sem v 11.tednu. Tudi mene so in me se bolijo prsi. Tudi povecale so se. Pravijo, da je to popolnoma normalno, saj se zacnejo razvijati mlecne zleze.
Za lajsanje bolecin upostevaj nasvet kati1. Tudi meni to pomaga.
Lp.

(odgovor članu *HONEY*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prsi v nosečnosti
18.7.2005 11:08:00   
kofetek2010
moje so sedaj v 2.nosečnosti tud dosti večje kot so bile v prvi, v bistvu so skoraj take kot da bi že dojila :( povečalo se mi je oboje spodnji obseg iz 75 že na 85 :zmeden2: in za danes imam namen, da si kupim enega športnega za spanje, kr mi gre na živce, da se mi vozijo sem in tja :)-

moj :love: mi pa pravi ziza ubijalka :)-

(odgovor članu *HONEY*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prsi v nosečnosti
18.7.2005 11:23:04   
CUKRČEK
jana73, a ti si ziza ubijalka:)- Moj je pa za moje rekel, da ima eno za poušter z drugo se pa pokrije.
So se mi pa povečale iz 85B na 95 D :smajlijoškarica:

(odgovor članu *HONEY*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   prsi v nosečnosti
18.7.2005 11:33:31   
alijana
Ojla.
Ja, tudi mene so prsi na začetku bolele in povečale so se tudi. Sedaj sem v 23. tednu in bolečin že nakaj časa ni več. Glede večjih prsi, pa je moj :love: navdušen. Kolikor sem prebirala je to vse normalno, večje, boleče,.. Z veseljem pričakujem najinega :duda:, verjetno bodo še večje bolečine, a ko bomo zagledale :duda:, bomo najbrž v 9nebesa in pozabile na vse slabo. Lp, :nosecka:

(odgovor članu *HONEY*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   prsi v nosečnosti
18.7.2005 22:56:20   
wallery
Tudi mene so v prvi nosečnosti bolele kot sama ugotavljaš se ne smeš dotikat skratka nič ker je samo še slabše ,sedaj v drugi noseč.(11 teden)me niso in me ne bolijo,zanimivo

(odgovor članu *HONEY*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?