Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nosečnost preko termina 2.6.2010 9:17:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa IZVIRNO SPOROČILO: njamka _____________________________ IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Sem noseča v drugo, prvič sem nosila teden dni preko termina, sedaj pa sem že spet 2 dni čez. A imate tiste, ki ste rodile dvakrat ali več, tudi izkušnjo, da se to ponavlja? Ker je bila ta prva šele v 37. tednu na glavi, ta drug pa že v 22. tednu, sem mislila, da tokrat ne bo čez rok, ampak je... Še noben ni noter ostal. Pomota.Sem lani na tv vidla,kako so eni starki nasli v trebuhu zarodek,katerega je imela leta in leta in ne vedla zanj. Ampak slovenka ti ves,zato bo vse ok. Jaz sem vse3 rodila pred rokom Ajoj, zdej se bo še bolj ustrašla
|
|
|
|
RE: nosečnost preko termina 2.6.2010 9:28:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* mislm...sam res no.... kaj tezite! bo vsak čas! drgac pa....v avto pa po cimbolj raz*eba*em makadamu! srecno! Rajši ne, boste prej rabile mehanika kot porodničarja Pa srečno vsem, ki čakate
|
|
|
|
RE: nosečnost preko termina 2.6.2010 18:32:17
|
|
|
|
slovenka
|
Ma nič ne pomagajo ti nasveti o hoji in . Sva v prvo z mojim skoraj vsak večer, tudi čez rok, pa sem vseeno čakala teden dni, zdaj pa tudi še občasno , pa tudi ni bebija. Hodim pa sedaj res cele dneve, vozim pupo naokrog na biciklu itd. Razen danes je bil spalni dan, sicer pa zelo aktivno, ampak...
|
|
RE: nosečnost preko termina 2.6.2010 18:41:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Dej se sprijazni, da mu je pač luštno v trebuhu. šokov bo lahko še dovolj doživel v življenju. Pa sej bo no. ...ko bo čas za to seveda
|
|
|
|
RE: nosečnost preko termina 2.6.2010 18:41:50
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
a ste še tuki?
|
|
|
|
RE: nosečnost preko termina 2.6.2010 18:43:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* a ste še tuki? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: nosečnost preko termina 2.6.2010 19:19:35
|
|
|
|
slovenka
|
miska - koga sprašuješ? Nas, ki smo čez termin, ali njamko, ki ni noseča? Saj res, slej ko prej ena za drugo ne bomo več čez termin... Sem pa postavila vprašanje, ker mi več punc pravi, da so bile pri vseh otrokih čez termin... Ne gre za to, da bi hotela delati znanstveno raziskavo, samo malo me zanimajo izkušnje drugih... Njamka, saj nisem obupana, kot se ti zdi, samo čas imam...
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2010 19:26:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: nosečnost preko termina 2.6.2010 19:48:37
|
|
|
|
slovenka
|
zivepo, drži se! Da ti hitro steče in si oddahneš... Meni tudi merijo preko 4 kg, čakam fantka... imam pa 53 kg začetne teže, tako da nenormalno dete za mene. Pravi pa zdravnik, da to ne more biti prava teža, da kar on gleda na uz, ni dete s preko 4 kg, da ima običajno glavico in trebušček, samo stegnenici daljši, pa mi zato računalnik pokaže takšno težo... Tolaži se, da ima debele bedrce, to pa ne vpliva na porod Jaz pa imam v petek ctg, če prej ne bo nič, pa bomo potem videli... Ko mi je sestra v ponedeljek na uz-ju rinila papir na vse mogoče strani in sem rekla, ne skrbite, itak ne mislim več dolgo uporabljati teh oblek, je rekla, ja do dva tedna še... me je kar potegnilo Je pa tudi v pon. kazalo še vse normalno, plodovnica dobra, prostora je tudi menda še... v glavnem, fajn razmere za ostat v trebuhu Pa ja da ne bo spet rak
|
|
RE: nosečnost preko termina 2.6.2010 19:50:10
|
|
|
|
slovenka
|
zivepo, ko sem bila v prvo teden dni preko, se je potem začelo spontano, tako da si ne predstavljam, kako je zvečer zaspati, ko ti rečejo, jutri spakiraj in pridi, ti bomo sprožili. Upam, da boš kaj spala nocoj...
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2010 21:10:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: nosečnost preko termina 2.6.2010 21:52:32
|
|
|
|
eva1
|
prvi in druga -12 dni pred rokom, tretji 4 dni čez rok! zivepo-srečno jutr! Mene so skoz strašili z velikim , moj G je celo rekel,d a ne bom mogla vaginalno rosit..no pa sem potem rodila 4240g in 54 cm in OG -38.5cm, v 1 uri v porodni..pa še na koncu ne morm rečt da je ful neki bolelo(je bil pa spontan porod)...je drugi porod veliko bolj bolel in trajal 12 ur, čeprav je bila za skoraj pol kile lažja...Jaz vem da nebi pristala na umetne popadke, dokler se otročku dobro godi...
|
|
|
|
RE: nosečnost preko termina 3.6.2010 8:19:20
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo Pa jočem se cel dan za vsakič ko mi je mala dala lupška ali pa objemčka sem se zjokala, jutr jo pa še v vrtec pelem jst pol pa v P, sej ne vem kok se bom zadržala... evo pa se spet cmizdim Zdej ko vem da mi bojo sprožl pa razmišljam o tem če bo spet tk dolg trajal ko prvič... vglavni BV No, zdej sem se pa še jst skor zjokala...ker mene po vsej verjetnosti čaka isto kot tebe (če ne bo že prej) in sem si prav predstavljala, kako bo tisti dan... Ej, drži se danes pa naj gre hitro vse skupaj! Komaj čakam, da preberem lepe novice!
|
|
RE: nosečnost preko termina 4.6.2010 15:51:06
|
|
|
|
picola1
|
Pri majčicah so sporočili, da je zivepo končno rodila!!!
|
|
RE: nosečnost preko termina 5.6.2010 7:31:58
|
|
|
|
jagoda28
|
Čestitke in ogromno cartanja
|
|
|
|
RE: nosečnost preko termina 5.6.2010 11:44:26
|
|
|
|
jagoda28
|
Sem zasledila da je rodila tudi slovenka ]
< Sporočilo je popravil jagoda28 -- 5.6.2010 11:45:57 >
|
|
|
|
RE: nosečnost preko termina 5.6.2010 11:48:29
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
na! pa bo tema umrla
|
|
RE: nosečnost preko termina 5.6.2010 12:18:31
|
|
|
|
Bubika26
|
Am ka pa če ne bi tema umrla... jaz mam tud jutr PDP in s tem CTG, pa mislim, da bo kr čez rok, je tud G tako reko.
|
|
|
|
RE: nosečnost preko termina 5.6.2010 12:31:56
|
|
|
|
jagoda28
|
Bubika26 torej bomo zdaj čakali še s teboj :D
|
|
|
|
RE: nosečnost preko termina 5.6.2010 14:08:30
|
|
|
|
Sonček in poletje
|
Jaz sem tudi že čez rok. 7 dni in tudi še nič ne kaže, da se bo kaj spremenilo. Ta teden sem se tolažila, da en teden ni še nič, pa da so mi po UZ itak napovedali 3.6. Zdej pa tudi že kar težko čakam, sploh ker mali nima več placa, da bi se gibal ampak ga to nič ne moti , mene pa že vse boli in nateguje.
|
|
|
|
RE: nosečnost preko termina 5.6.2010 15:40:43
|
|
|
|
jagoda28
|
Sonček in poletje boga! Vem kak je to. Jaz sem svojemu hotla dopovedat da me to boli naj bo bolj nežn, pa otrok kot otrok, nič ni ubogal Držim pesti tudi zate, da se čimprej rešiš.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.6.2010 20:16:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: nosečnost preko termina 8.6.2010 21:32:20
|
|
|
|
jagoda28
|
zivepo ko sem pa zdaj tole prebrala pa mi je malo odleglo. Jaz tudi tečem drugi krog in se tolažim s tem da je drugič lažje. Rodila si pa konkretno pupo. Vsaka čast mamici
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2010 8:57:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: nosečnost preko termina 9.6.2010 10:10:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Zivepo, sam ti si rodila konkretno punco. Bravo no, pa brez rezanja.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?