Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Referendum-kako boste glasovali? 1.6.2010 20:38:27
|
|
|
|
Urska09
|
Še vedno vodimo 32 : 15
|
|
|
|
RE: Referendum-kako boste glasovali? 1.6.2010 21:18:46
|
|
|
|
tajtaja
|
ZA, da se že enkrat končno konča to nategovanje in se bodo začeli s čim drugim ukvarjat.
|
|
RE: Referendum-kako boste glasovali? 1.6.2010 21:24:05
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA ko le hrvaška NIKOLI ne bi šla v EU... blokada dela HR uslugo, le da malo kdo to vidi.. Ja, jim je brez EU najbrž lepše in bolje...Sam poglej, kako sranje imamo mi...vse EU, razen plač...
|
|
|
|
RE: Referendum-kako boste glasovali? 1.6.2010 21:27:17
|
|
|
|
ely*
|
ne grem na referendum
|
|
|
|
RE: Referendum-kako boste glasovali? 2.6.2010 13:13:45
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: picola1 IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA ko le hrvaška NIKOLI ne bi šla v EU... blokada dela HR uslugo, le da malo kdo to vidi.. Ja, jim je brez EU najbrž lepše in bolje...Sam poglej, kako sranje imamo mi...vse EU, razen plač... Ni jim ravno lepše in boljše brez EU.....imajo pa pred vstopom v EU ogromno stvari za poštimat, kjer je mejno vprašanje še najmanjši problem oz. sploh ni problem......in ker določenih stvari še niso uredili, so potrebovali oz. potrebujejo za to določen čas.......
|
|
|
|
RE: Referendum-kako boste glasovali? 2.6.2010 13:22:14
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: picola1 IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA ko le hrvaška NIKOLI ne bi šla v EU... blokada dela HR uslugo, le da malo kdo to vidi.. Ja, jim je brez EU najbrž lepše in bolje...Sam poglej, kako sranje imamo mi...vse EU, razen plač... Ni jim ravno lepše in boljše brez EU..... jaz pa mislim, da je... tudi v SLO je bilo boljše...pred EU.
|
|
|
|
RE: Referendum-kako boste glasovali? 2.6.2010 13:33:54
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA jaz pa mislim, da je... tudi v SLO je bilo boljše...pred EU. Pa v Jugoslaviji nam je baje tudi bilo boljše kot zdaj...... Vedno se nam zdi, da je nekoč bilo boljše...... Itak smo pa najprej praktično vsi obkrožili DA, ko smo se odločali za EU in NATO.....takoj naslednji dan pa smo začeli "šimfati" čez nju in jamrati, kako bi nam bilo brez njiju boljše.....
|
|
|
|
RE: Referendum-kako boste glasovali? 2.6.2010 13:36:51
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Itak smo pa najprej praktično vsi obkrožili DA, ko smo se odločali za EU in NATO ja, ovac je vedno bilo več..kaj češ..
|
|
|
|
RE: Referendum-kako boste glasovali? 2.6.2010 13:38:31
|
|
|
|
uškinamama
|
Danes imam težek dan... ampak vseeno se čudim kako eni in isti akterji na vsaki temi- pa naj bo to umivanje ritke , peka palačink, seks na 101 način, vzgoja - vedno vse vedo.
|
|
RE: Referendum-kako boste glasovali? 2.6.2010 13:41:59
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Danes imam težek dan... ampak vseeno se čudim kako eni in isti akterji na vsaki temi- pa naj bo to umivanje ritke , peka palačink, seks na 101 način, vzgoja - vedno vse vedo. V bistvu naj bi vse to, kar si naštela, vsaka mati obvladala.......
|
|
|
|
RE: Referendum-kako boste glasovali? 2.6.2010 13:43:41
|
|
|
|
uškinamama
|
samo hudič je, ker nisem ravno mater imela v mislih ...pa dobro, kot rečeno..slab dan.
|
|
RE: Referendum-kako boste glasovali? 2.6.2010 13:44:53
|
|
|
|
pety78
|
user posted image IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Danes imam težek dan... ampak vseeno se čudim kako eni in isti akterji na vsaki temi- pa naj bo to umivanje ritke , peka palačink, seks na 101 način, vzgoja - vedno vse vedo. V bistvu naj bi vse to, kar si naštela, vsaka mati obvladala....... Pa še kaj zraven.
|
RE: Referendum-kako boste glasovali? 2.6.2010 13:45:56
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama kot rečeno..slab dan. pri meni enako..nekako mi ta dež in sivi oblaki nad mariborom delajo slabo voljo.
|
|
|
|
RE: Referendum-kako boste glasovali? 2.6.2010 13:48:20
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama samo hudič je, ker nisem ravno mater imela v mislih ...pa dobro, kot rečeno..slab dan. Misli pa ne znam brati......
|
|
|
|
RE: Referendum-kako boste glasovali? 2.6.2010 13:48:47
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 user posted image IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Danes imam težek dan... ampak vseeno se čudim kako eni in isti akterji na vsaki temi- pa naj bo to umivanje ritke , peka palačink, seks na 101 način, vzgoja - vedno vse vedo. V bistvu naj bi vse to, kar si naštela, vsaka mati obvladala....... Pa še kaj zraven. na zdaj, še kompeks mi nabijat zdaj bušica, mene je heksenšus, tak ta pravi
|
|
RE: Referendum-kako boste glasovali? 2.6.2010 13:48:54
|
|
|
|
pety78
|
Ah, jaz sem se pa danes v narobno smer peljala v službo, namesto v LJ, sem šla proti Bledu in sem pač na Brezju zavila nazaj, pa niti vreme mi ne more do živega!
|
RE: Referendum-kako boste glasovali? 2.6.2010 13:49:22
|
|
|
|
pety78
|
na zdaj, še kompeks mi nabijat zdaj user posted image
|
RE: Referendum-kako boste glasovali? 2.6.2010 13:49:43
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama samo hudič je, ker nisem ravno mater imela v mislih ...pa dobro, kot rečeno..slab dan. Misli pa ne znam brati...... c-cc, lento rr-mame nazaj
|
|
RE: Referendum-kako boste glasovali? 2.6.2010 13:50:41
|
|
|
|
Klemy82
|
Uškina... sej bo, smao malo sončka nam fali pa bo takoj bolje! No, kar se pa te teme tiče, pa samo tolk... žal mi je vseh teh naših politikov, ki, namesto, da bi reševali probleme raje izkoristijo vsak prdec od ovce za svoje manipulacije in igrice. Sej ni fora v referendumu pa meji pa zalivu, fora je v tem, da se bojo spet eni ali pa tadrugi trkali po prsih, narod je glasao za naaaas!!! Točno to, al ma prav Pahor al pa Janša... ker 3/4 folka itak ne ve, za kaj se gre pri vsem tem, verjamejo pa tisto, kar jim pove ljubljeni lider omiljene barve. (katerekoli že pač). Smo debatirali včeraj pri nas pa sem se raje spravila rože zalivat, ker itak škoda besed- tast je mahal s tistim letakom od Janše pa ponavlajl ko kura, kaj gor piše, pa da nam bojo vse pokradli, pa Luka nam bo propadla, tašča je citirala Jelinčiča... najlepši argument, zakaj biti PROTI pa je podala draga obiskovalka, v stilu, če so Hrvati za, že vejo, zakaj so in to pomeni, da je za nas slabo. Eh... brez veze, res.
|
|
RE: Referendum-kako boste glasovali? 2.6.2010 13:53:21
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama samo hudič je, ker nisem ravno mater imela v mislih ...pa dobro, kot rečeno..slab dan. Misli pa ne znam brati...... c-cc, lento rr-mame nazaj Ne dam.....je bila s trdim delom in odrekanjem pridobljena......
|
|
|
|
RE: Referendum-kako boste glasovali? 2.6.2010 13:53:51
|
|
|
|
uškinamama
|
klemy 82, hvala. Pety78, luba duša, kaj oziroma koga si imela v mislih, da si jo na bled mahnila?
|
|
RE: Referendum-kako boste glasovali? 2.6.2010 13:56:21
|
|
|
|
pety78
|
Zaprli so nam dovoz na avtocesto, pa bi mogla že prej zavit dol, ampak sem nekak upala (ker, roko na srce, označeno je res slabo , ampak res, no!!! ) da bo nekako na avtocesti urejeno tako, da mi ne bo treba peljati proti Bledu, ampak nazaj v LJ. Ampak po nobeni logiki to seveda ni izvedljivo, kar sem ugotovila malo prepozno. Ah, ja...
|
RE: Referendum-kako boste glasovali? 2.6.2010 14:00:29
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Zaprli so nam dovoz na avtocesto, pa bi mogla že prej zavit dol, ampak sem nekak upala (ker, roko na srce, označeno je res slabo , ampak res, no!!! ) da bo nekako na avtocesti urejeno tako, da mi ne bo treba peljati proti Bledu, ampak nazaj v LJ. Ampak po nobeni logiki to seveda ni izvedljivo, kar sem ugotovila malo prepozno. Ah, ja... ja, ja.
|
|
RE: Referendum-kako boste glasovali? 2.6.2010 14:25:38
|
|
|
|
Ancy
|
Nevem če bom šla, ker smo ravno na morju, če bomo pa pravi čas nazaj bom pa obkrožla ZA!!!! Ker.... Hrvati nam tistga nikol ne bojo dal, in če bo kdaj spet priložnost druge izbire kot arbitražni sporazum ni. in pika. nej se reši pa je.
|
|
|
|
RE: Referendum-kako boste glasovali? 2.6.2010 21:12:13
|
|
|
|
oka
|
Nevem če bom šla, ker smo ravno na morju, če bomo pa pravi čas nazaj bom pa obkrožla ZA!!!! Še jutri greš lahko predčasno obkrožit katero od opcij.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?