pomlad08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08 IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08 Oh ja ... Ja, Kalbo (relax!), Zmajaz in ostali, prebrala sem sporazum, ja, razumela sem besedilo in ne, ne strinjam se z njim. Sem že napisala par postov nazaj, zakaj se ne strinjam in bom zatorej obkrožila proti. Če smem. Ankica, ti pa poglej še enkrat. PS: Debato Pahor:JJ je pa nekdo drug načel in se strinjam, da nima nikakršne veze s temo. Ne ti men relax. Ja, lahko glasuješ, kot želiš, sam ne usput stresat neumnosti, kot je bla tista z Mursko Soboto, hkrati pa ljudi obtoževat, da nimajo argumentov. Lej, ne ti men z "Taki kot si ti jim pa nasedajo." pa "Vsaj preberi sporazum in ne lajaj v luno besed, ki jih prebereš s plakatov." pa "Ne kliči po argumentih drugih, če jih sama ne premoreš." itn. Ne vem, o čem sploh govoriš, ker - ne vem, kdo smo "taki, kot sem jaz", - vsi navedeni argumenti so zrastli na mojem zeljniku, - plakata na to temo še nisem vidla niti enega. Kje pa je kak tvoj argument? Stvari kot so "Madžari bi mel Soboto", "usral se bomo" za moje pojme niso argumenti. moj argument je meja po TUL, predvsem pa to, da ni nobenega problema, če pustimo stvari tako, kot so, in čakamo na druge rešitve z (najverjetneje) drugimi akterji. se nam nikamor ne mudi. pa sej sem vse napisala že 100krat ...
|