Arwenko
|
Včeraj sem preklopila na tele talente ravno ko je Lina odpela in imela tale pogovor z žirijo. Meni se je to dekletce tako zasmililo, ja prav zasmililo. Boga reva, itak je že na tričetrt spala, sploh ni vedela in dojela kaj tam dela, zakaj tam je in kaj se z njo dogaja. Vse ti pove že to, da je na vprašanje ali bi šla v Tivoli odgovorila ne vem, moram mami vprašat. Mislim to punčko so pač ambiciozni starši postavili gor na oder in ona pač dela kot ji naročijo in to je meni bolano no...na koncu bodo pa starši pospravili njen denar, si kupili nov avto, njej pa mogoče dali 100 eur na knjižico. Čez 3 mesece pa itak nihče ne bo več vedel kdo je Lina, ker ona ni sposobna imet vsakodnevnih intervjujev, nastopov po Sloveniji, snemat album, itd. kar bi talent pač moral, če se hoče obdržat na sceni. Tudi jaz mislim, da bi morali dat eno starostno omejitev, pa vsaj tam enih 12 let no, če ne že polnoletnost, bi bilo precej manj izkoriščanja ambicioznih staršev. Pa tako kot je ena napisala, tukaj ne gre za nastop otroka v okviru glasbene šole, na šolski predstavi ali na lokalnem tekmovanju. Tu gre za služenje na račun 7-letnega dekleta, ki nima pojma kaj se z njo dogaja. Pa še to, ne rečem, da ni lepo odpela, sigurno med 7-letnicami nima konkurence. Verjemite, če izklopiš kdo je in njen obraz in samo poslušaš petje, pa je ona hudo povprečna, in če bi bila stara 15 ali 20 let, bi že davno padla ven. Zakaj, ker v glasu ni občutit pesmi, ni občutka v petju, ker ga ne more bit, ker punca ne ve o čem poje, ker ne ve kaj je ljubezen, razočaranje, takšnih občutkov ne pozna in jih seveda ne more prelit v svoj glas, kar pa je nujno, da pri pesmi res dobiš kurjo polt. Seveda se bo to naučila, ampak naj se pusti času čas, da punca dozori in potem pokaže kakšen talent je resnično v njej.
|