piko12 -> RE: tisti, ki ste bili zavrnjeni - lj (31.5.2010 10:13:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: dva soncka Sam neki mi ni jasno - a unim od lani ni bilo treba zbirat točke po novih kriterijih, so avtomatično not prišli? Če ja, potem bomo tudi vsi mi zviskoti drugo leto avtomatično not? Ne, to pa ne. Isto so zbirali točke, ampak so jih pač zbrali več, ker jim priprada 10 točk, ker so lani izviseli. Drugo leto boste pa vi imeli 10 dodatnih točk, ker ste letos izviseli (in tako imeli več možnosti, da premagate tiste, ki bodo prvič oddali vlogo) Ja, sej se mi je zdel tako bolj logično. Ampak potem pa močno dvomim, da je vseh tistih več 100 kandidatov od lani ustrezalo najstrožjemu pogoju, da sta oba starša LJubljančana že več let. In tako se spet vprašam, kdo hudiča je prišel letos not? Jaz mislim, da je to čist odvisno od vrtca. Kolikor tole berem, je misija nemogoče prit v Vrhovce, Šentvid pa še kateri vrtec. V našem je bila baje meja 69, tako da smo mi noter z drugim otrokom letnik 2010, čeprav je mož prijavljen v LJ od lani, ko smo šli na svoje. Nikakor se mi pa ne zdi fer, da s prvim otrokom, ne da imaš kake ekstra pike in si Ljubljančan, ne moreš v pol vrtcev v LJ. S prvim smo šli čez vse to. Pomoje so kriteriji bolj fer kot so bili 2 leti nazaj, če bi seveda spremljali, kje so zrasli novi bloki (stanovanjski sklad, neprofitne najemnine...) in tam odprli vrtce.
|
|
|
|