Baterijski sesalnik (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

fusia -> Baterijski sesalnik (30.5.2010 10:37:34)

Kupujem sesalec, ki bi bil primeren za vsakodnevno sesanje kuhinje in jedilnice (drobtine) ter za sesanje stopnic. Mora biti brez kabla. Odločam se med Electrolux Ergorapido, Hoover in Bosh. Prebrala sem že nekaj starih tem o teh sesalcih, očitno je Electrolux boljši od Hooverja, a to še drži? Kaj pa Bosch? O tem nisem nič našla, mi je pa všeč, ker se zloži. Kakšno mnenje? 

Anonimen -> RE: Baterijski sesalnik (30.5.2010 14:04:22)

nima nobena doma kaj takega'??

melanija -> RE: Baterijski sesalnik (30.5.2010 16:25:04)

Jaz imam Hooverja, tašča pa Elkrolux Ergorapido. Zame boljši Hover, ker je tudi močnejši 18V, medtem ko je drugi samo 14 V in se kar pozna.

tasia -> RE: Baterijski sesalnik (30.5.2010 21:58:13)

Tudi jaz imam hooverja in sem ful zadovoljna, ker baterija dolgo drži, vleče pa tud super!!! Drugih ne poznam, pa tudi ni potrebe po tem... je pa vsestranski - toplo priporočam.

pupika -> RE: Baterijski sesalnik (31.5.2010 9:51:31)

Mi imamo boschovega in je tudi super, jaz ravno 110m2 posesam, pa ga je potrebno dat filat.

honey -> RE: Baterijski sesalnik (2.6.2010 18:14:19)

Jaz imam Energorapido in sem bila zelo zadovoljna z njim. Ampak zdaj mi je po 2 letih redne uporabe začel štrajkat. Očitno se je baterija iztrošila in jo bo potrebno zamenjat.

fusia -> RE: Baterijski sesalnik (7.6.2010 11:38:58)

Hvala za vse odgovore, očitno so vsi primerljivi med sabo tako da ne vem kako se bom odločila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Ali ta reč res pobere npr. drobitne ali kake večje smeti? Kaj pa prah? Malo sem skeptična ker sem ekrat imela že tisti ročni baterijski sesalnik, ne vem katero firmo, in je bil tako zanič da sem ga zabrisala...

gupika -> RE: Baterijski sesalnik (16.9.2010 12:53:44)

fusia...ali si kupila ta baterijski sesalnik?

Tudi jaz se odločam, pa me zanima za katerega si se odločila in kako si zadovoljna?

lp

fusia -> RE: Baterijski sesalnik (16.9.2010 17:09:35)

Ojla,
jaz sem kupila potem Elektroluxa in sem zelo zadovoljna. Za tega sem se odločila, ker ga vsi hvalijo samo po moje je to zato ker je najbolj razširjen.  V glavnem, meni je super sesalec. Imam ga za drobtine okoli mize, za kaj nahitro posesat in za stopnice. Ker je tako priročen ga potem uporabim kar tudi za sesanje celega stanovanja pa je čisto OK. Edino meni baterija ne zdrži da bi posesala res celo hišo ampak imam res veliko za sesati. Za npr. en štuk in stopnice je pa dovolj. Zelo priporočam.

gupika -> RE: Baterijski sesalnik (16.9.2010 20:59:48)

Katerega od Elektroluxa pa si vzela? Jih je cel kup..

lp

fusia -> RE: Baterijski sesalnik (16.9.2010 21:31:55)

Ergorapido 2v1. Ne vem če jih je cel kup, meni se zdi da je tak samo eden, so različne barve, drugače pa ne vem če je kakšna razlika. Imajo neke posebne izdaje ki ne vem če so kaj drugačne.

gupika -> RE: Baterijski sesalnik (16.9.2010 22:07:22)

Ja sem vidla te 2 v 1, jih je več. Razlika je predvsem v ceni. Imaš jih od 100E-140E.

lp

Stran: [1]