GIBI otroka (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

popek24 -> GIBI otroka (17.7.2005 20:34:59)

9nebesaPrav9nebesalepo9nebesapozdravljene9nebesana9nebesalep poletni dan!

Že nekajkrat sem se obrnila na vas s svojimi strahovi, tukaj lahko vprašaš 24 ur na dan in poleg tega dobiš dober odgovor številnih deklet, ki ste to že dale čez.

Vprašanje imam glede gibov mojega 29 tednov rastočega sončka.
Imam namreč zelo majhnega bušija in marsikdo ne more verjeti da me cez dva meseca caka najlepše darilo na svetu.
Problem je v tem da me ves cas grabi panika da nimam primerno velike maternice za 29 tednov, moj strah pa še poglablja dejstvo da večinoma ampak res večinoma (98%) čutim gibe le do višine popka, in nič višje čeprav naj bi bila maternica do zdaj že krepko nad njim. Zdaj me res že močno skrbi, da otrok ni dovolj velik ali pa miga le z rokami.

Vesela bom vsakega nasveta. Upam da uzivate v svoji nosečnosti.Predvsem brez skrbi.

Lep lep pozdrav...

taška30 -> GIBI otroka (17.7.2005 20:47:12)

Živjo!
Te bom jaz pomirila. Tudi sama nisem imela velikega trebuha, do cca. 25. tedna se skoraj ni videlo da sem noseča. In spomnim se prav tega, da so bile takrat in kasneje brce večino časa pod popkom, čeprav mi je ginekologinja namerila maternico že nad popek. Tudi meni se je to čudno zdelo.
Nikoli nisem čutila brc v rebra (večina jih pravi, da jih otročki brcajo v rebra), pri meni je bilo vse bolj ob straneh, no, razen mogoče čisto na koncu - zadnje 3 tedne.
Pa se je mala normalno obrnila z glavo dol in je bilo vse v redu. Res ni bila velikanka, imela je malo pod 3 kile in 50cm, ampak ne ginekologinji, ne meni to ni predstavljalo najmanjšega problema (meni sploh ne pri porodu :)-:)- )
Res, ne skrbi pa uživaj, lp, Taška

mika -> GIBI otroka (17.7.2005 21:19:48)

Jaz tudi nisem imela velikega trebuha. Ko je patronažna prišla na obisk 3 tedne pred porodom,je mislila, da so se zmotili v datumu in so jo prehitro poslali. Tudi moja :duda: je bila bolj med majhnimi 49cm in 3090g. Brce v rebra čutiš, če je :duda: z glavo navzdol in jih pričakuj po 30 tednu - boš kar zastokala :)-

Če tvoja g pravi da je ok, potem je tako.

LP in čimmanj skrbi

benika -> GIBI otroka (18.7.2005 11:33:57)

Ne sekiraj se. Jaz sem v 31. tednu, brcike čutim okrog popka ter levo in desno od njega. V rebra me še ni brcnil, čeprav je že obrnjen. 100 otrok 100 čudi.

malika -> GIBI otroka (18.7.2005 11:40:34)

Jaz sem 39 tednu pa me še niti 1x ni brcnil v rebra; ta prvi pa je vedno ciljal samo tja :)-

Stran: [1]