Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kakec iz oblačil?????????????????? 17.7.2005 19:20:09
|
|
|
|
miška piška
|
Poskusi s tekočino Omino Bianco, meni grejo skoraj vsi madeži proč.:bravo:
|
|
|
|
Kakec iz oblačil?????????????????? 17.7.2005 19:32:38
|
|
|
|
lin
|
Hvala miška piška, bom poskusila,samo problem je v tem da so hlače skori cel teden stale v vrečki(je pa mela driskico tako da so se samo namočle ni blo kakca gori),a misliš da zaradi tega bo šlo težje dol? A je Omino biaco tudi za pisana oblačila?Hlače so roza:zmeden::zmeden::zmeden:
|
|
|
|
Kakec iz oblačil?????????????????? 17.7.2005 19:42:37
|
|
|
|
miška piška
|
Ma glej, je tudi za pisana in barvana oblačila, tako da ne bi smelo razbarvati...Pač pusti enih 20 min gor in nato takoj v pranje kot ponavadi. Mislim, da bi moglo it dol...:zmeden2:
|
|
|
|
Kakec iz oblačil?????????????????? 17.7.2005 19:44:28
|
|
|
|
taška30
|
Jaz danes že cel dan piham od jeze, ker kakci ne grejo dol in ker imam dost teh lažnivih reklam od Vanisha, pa kaj vem česa še. Mislim halooo, dam ful praška, pa celo merco Vanisha v stroj, pa predpranje, pa še pranje na 90°, pa še vedno ne gre. In to je drekec od dojene 2 mesečnice, kaj še bo:zmeden: Nič pomagala, malo pojamrala...;) Lp, Taška
|
|
|
|
Kakec iz oblačil?????????????????? 17.7.2005 20:50:19
|
|
|
|
Janeja
|
Jaz uporabljam Ariel! Ga ne zamenjam za noben drug prašek - sem probala Persil sensitive, ki je bil v paketu iz porodnišnice in ni nič opral :hudicek: Pokakane bodije pred pranjem samo namaži s tekočim Arielom in pusti par minut, potem pa v stroju normalno operi. Preverjeno deluje! :bravo: Imam tudi jaz doma malo "sračko". ;) LP Jerneja :rozica:
|
|
|
|
Kakec iz oblačil?????????????????? 17.7.2005 20:50:34
|
|
|
|
rainbow
|
ja, če se zasuši kakec, pol lahko z ne vem čim dol daješ, pa re težko; jaz vedno pošprejam z odstranjevalcem, požulim, pa še enkrat, če ne gre, pol posušim in dam prat, ko pač perem.
|
|
|
|
Kakec iz oblačil?????????????????? 17.7.2005 20:52:53
|
|
|
|
lefairyon
|
jaz sem vedno najprej namočila v vodo s praškom in je šlo potem medpranjem vse stran...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.7.2005 21:04:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Kakec iz oblačil?????????????????? 17.7.2005 21:25:48
|
|
|
|
taška30
|
Jutri grem kupit ariel!! Zdajle sem namreč pobrala iz stroja oprano perilo, med njim tudi pokakan bodi in pleničko od 6-ih zvečer (danes), namazan z vanishem, dodan vanish, ava prašek, predpranje in pranje na 90 in ne boste verjele - madež od kakca je še vedno gor.:grrr: Ne moreš verjet...
|
|
|
|
Kakec iz oblačil?????????????????? 17.7.2005 22:56:33
|
|
|
|
lin
|
Bomo poskusli,hvala
|
|
|
|
Kakec iz oblačil?????????????????? 18.7.2005 1:00:42
|
|
|
|
petra.horzi
|
no ne vem če je bodoben madež, ampak z :love: sva lani na morju spravla flek od kave iz njegovih (belih) hlač z vanishem-morš namazat na madež, pustit deset min, pol pa al na roke al pa v stroju opereš in gre dol.midva sva na roke prala, pa brez praška, sam z vanishem, pa je šlo čist vse dol
|
|
|
|
Kakec iz oblačil?????????????????? 18.7.2005 8:31:54
|
|
|
|
Minki
|
pri nas se obnese vanish in pa sonce, če vanish ne zaleže:)-, na belih oblačilih preverjeno
|
|
|
|
Kakec iz oblačil?????????????????? 18.7.2005 20:19:00
|
|
|
|
lin
|
No mi je spelo:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:,spravit kakec dol in to kr z Vanishom.Alora ko sem pobrala hlače iz stroja sem jih dala takoj namakat v en škafec z Vanishom(prej sem pa dala Vanish samo v stroj)in sem dala skoraj "pol kile" Vanisha na madež in še v vodo in sem pustila čez noč namakat in zjutraj sem dala še enkrat prat z praškom in Vanishom in je šlo dol:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Kakec iz oblačil?????????????????? 18.7.2005 23:04:52
|
|
|
|
petra.horzi
|
:bravo: se mi je zdel da bo ratal, k ta vanish je res zakon sam ni dost da ga sam dodap detergentu (to tud v reklami dobr pove: "vanish zlijemo na madež in dodamo detergentu") pol pa deluje! lp
|
|
|
|
RE: Kakec iz oblačil?????????????????? 28.5.2006 12:32:00
|
|
|
|
dskubin
|
sta pomagala ne ariel ne vanish in ne podobne reči kakci so šli brewz nobenega predpranja in namakanja s tabletami iz dm-ja
|
|
|
|
RE: Kakec iz oblačil?????????????????? 28.5.2006 12:42:42
|
|
|
|
Magi*
|
men grejo vsi kakci, flekci in podobne madežne nadloge dol. Imam Vanish v spreju (tisti, ki je kao za kavče in preproge) in madež malo pošpricam in dam takoj prat. in madeži grejo pa pa.
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2006 15:25:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?