ZA NAS (255. nadaljevanje) (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Pia73 -> ZA NAS (255. nadaljevanje) (17.7.2005 18:48:35)

:rozica: Pozdravljene! :rozica:

Evo pa jaz mogoče zadnjič odpiram tole nadaljevanje. Dopuščam možnost, da ga kdaj še bom a če ne bo interesa kot kaže, pač ne.
Sem žalostma, ker sem imela tako rada tale nadaljevanja sedaj pa res ni nobenega interesa. Saj so res dopusti a so bili tudi lani pa sem se komaj čez vse prebila toliko je bilo napisanega,... :(

Čeprav je tale forum zajelo malodušje se ne sme obupati in ravno poletje bi mogel biti čas, ko se najbolj upa,... :) Mogoče boste rekle, da je meni lahko govoriti,... morda imate celo prav,... a zakaj mislite, da še vedno upam in navijam z vami in vas nisem zapustila niti za trenutek? :zmeden2:

Skratka drage moje imejte se lepo, imejte se rade in ne pozabite, da obupavanje pa če je še tako zelo opravičeno nič ne pomaga, pač pa lahko pomaga, da se kdaj skupaj nasmejimo, morda razjokamo ali celo ne strinjamo,..... :metulj:

Kakorkoli drage moje,... jaz vas imam rada,.... :rozica::rozica::rozica:

anajmad -> ZA NAS (255. nadaljevanje) (17.7.2005 18:52:13)

O Pia73,hvala za lepe želje.Res je malo mrknil tale forum.Mejbi so res dopusti,ali pa vse veselo:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.No mene je zopet obiskala teta:hudicek:,pa kaj čemo.Bi bilo preveč lepo:zmeden2::zmeden2::zmeden2:.Tudi tebi želim ,tisto kar vsem nam želiš.
en lp:morje:D.

ameli -> ZA NAS (255. nadaljevanje) (17.7.2005 19:33:03)

O Pia ne tako žalostno. Ti si ja vedno tako vesela in optimistična. Verjetno so punce na off ali pa na :morje:. Ko boš prišla z :duda: domov, pa bo zopet vse po starem. Nadaljevanje pa mora ostat!!! Saj so tukaj sama suuuuuppppppppper dekleta, ki se ne dajo samo tak:bravo::bravo::bravo:.
Pia, sicer pa ti želim čim lažji porod in veliko cartanja s svojim fantekom (oziroma vsemi tremi:metulj::metulj::metulj:).
lp:rozica:
ameli

emaa -> ZA NAS (255. nadaljevanje) (17.7.2005 20:55:09)

jaz sem delovno, se ukvarjam s tem kako ribez dobit iza nohtov, mama take roke, da je joj. Drugače se je pa moja sestra danes vrnila iz Egipta, čez dva dni pa brenči naprej. Pr nama pa nič novega, čakam M ali pa :roza:. Sicer me verjamem, da bi bile :roza:, je pa res, da se nikoli ne ve.
Jutr služba, še en teden, pol pa en teden dopusta, komaj čakam. Sem že malo naveličana vsega, pa bi rada malo pavze.

dej grem pa nazaja k :love:, lepo se mejte punce. Pia73, ti pa le pohiti v Rim, da se boste lahko cartali:rozica:.

Anitka -> ZA NAS (255. nadaljevanje) (17.7.2005 21:15:10)

Hojla punce!

:nosecka:PIA73 prosim ne nam zbežat. Veš tudi jaz zadnje tedne opažam, da nekako tale ZA NAS ne laufajo kot včasih. Tudi jaz si včasih mislim, da ne bom več odpirala novih nadaljevanj, ampak se vseeno ne morem upreti temu. Nekako so mi prirasla k srcu in sem prav žalostna, ko vidim, da ni interesa. Prosim ostani z nami, saj sem jaz na RR-ji v največji meri tudi zaradi tebe. Če te ne bi bilo. bi verjetno jaz že zdavnaj dvignila roke kvišku in pustila vse skupaj. Ampak tudi zaradi tebe sem se vedno znova in znova pobirala s tal v mojih slabih trenutkih in vedno znova in znova krenila na nov boj.
In kako si drugače? A se že nakazujejo kakšni znaki za pot v Rim? Jaz kot veš navijam za datum pred 23.7., ker želim to novičko izvedeti še pred mojim odhodom na :morje: Sicer pa ti želim lep, miren porod in naj bo čimprej za vama.:rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska:

In kje je naša :love:PIKA74 ? A je še vedno vsa v medu?;):)-;):)- Že komaj čakam, da se nam kaj oglasi.

KOALA pa verjetno že tudi komaj čaka sanjsko soboto, ko bo dahnila svoj "da". Še pred tem pa bove v četrtek spile eno kavico, a ne?;) Pa verjetno bo zraven ASTRA in morda še katera.

In naša :nosecka: BAMBI? A je na :morje:?

EMAMAIR :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Punce dajte se malce oglasit, ker bi bilo škoda, da bi tale naša ZA NAS "umrla" :((:(:((:(:((

LP,

Anitka:pika:

Kalina -> ZA NAS (255. nadaljevanje) (17.7.2005 21:28:12)

Oh, kako lepo napisano, prov lasje so mi sli pokonc:)-
Cudovito je videti kako ste punce povezane med seboj, upam da enega dne bom tudi jaz tako povezana:rozica:

Drugace sem ok, nisem vec tako zalostna ker ni bilo :modri:, bo pac enkrat, sam k sm tko verjela v to, potem pa ponovno razocaranje, en dan sem se smilila sama sebi, drugi dan je bilo ze vse pod kontrolo, zdaj spet z uzitkom in brez obremenjevanj :sloncek:. Komaj cakam da bo avgust, da grem na :morje: in se totalno odklopim od vsega, res pa je da mi bo cudno brez RR in dragih RR-jevk :rozica:

No tko, sam hotla sem se malo oglasit...:metulj:

Kisses,

Kalina

Anitka -> ZA NAS (255. nadaljevanje) (17.7.2005 21:34:26)

Hej KALINCA, lepo, da si se tudi ti vklučila v ZA NAS. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: A je tvoja :hudicek: že prišla?

Pia73 -> ZA NAS (255. nadaljevanje) (17.7.2005 21:43:36)

No, pa vidim, da ste še tu, le malo vzpodbude rabite,... :):):)

Moj prvi PDP je jutri 18.07., uradni pa 22.07., mislim pa, da bom rodila 25.07. Lažje mi je, da se pripravim na kasneje kot pa tisto čakanje.

anajmad pri tebi je pa res že čas, da se tale :hudicek: skida za vse večne čase,...... :grrr:

Ja, ameli še malo pa greš za mano v Rim,... 9nebesa

emamair, saj veš upanje umre zadnje,... :miska:

Anitka ja v četrtek boste pa klepetale. Bi se vam v drugačnih okoliščinah pridružila, morda pa do takrat rodim, pa me pridete vse tri obiskat,... :bravo::bravo::bravo:

Pika74 pa še kar uživa na :morje::morje::morje: pa še nekaj časa bo!

Kalina dobrodošla,.... :rozica::rozica::rozica: Če se ti, da povej kaj o sebi, jaz tehle novih sedaj ne ločim prav dobro,... :ups:

Nam se je pa menda klima doma pokvarila,...:(( Še to mi je treba, ja,.......

Punce res sem vesela, ko vas berem,.. :bravo::bravo::bravo:

Kalina -> ZA NAS (255. nadaljevanje) (17.7.2005 21:57:08)

No moja zgodba gre tkole (na hitro, ker ce bi vse razlagala mislim da bi ti pia ze kr rodila umes :)-)

Z mojim :love: sva skupaj ze dobrih 5 let, porocena sva 1 leto (3 julija je bila prva obletnica :bravo:), na :duda: pa delava ze dobra 4 leta, pri mojih 18 letih so mi rekli da nebom mogla imeti otrok, zaradi neke hormonske bolezni, toda midva se nedava kr tko, ker veva da bova imela prelepe :duda:. zaenkrat nama se ni ratalo, mogoce nekega dne. In zato sem tako rada tukaj, ker se pocutim nekaj posebnega, smejim se z vami, jocem z vami, zaskrbljena sem z vami,... V zelo kratkem casu ste postale moji :angel:. Moj :love: pravi da je kar malo ljubosumen, hehhe kar naj bo malo :hudicek:

Pia73 -> ZA NAS (255. nadaljevanje) (17.7.2005 22:01:06)

OOOOo, to pa je doba Kalina! Držim pesti tudi zate, da se vama končno uresniči želja,... 9nebesa:duda:9nebesa

Zdaj grem pa pod tuš,... :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

Lep teden vam želim! :):):)

Anitka -> ZA NAS (255. nadaljevanje) (17.7.2005 22:05:51)

Pia 73 :love::love: zdaj si mi pa polepšala večer, ko si se še enkrat razpisala. Bi prav rada tvojega bušija vidla tik pred odhodom v Rim. Ja če pa rodiš do takrat pa priletim do tebe, kot si ti do mene, ko sem bila na laparoskopiji. Tega ne bom nikoli pozabila, saj je bilo res ta pravo presenečenje.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Prav je, da PIKA uživa na :morje::morje::morje:, morda bosta tam še kaj ušpičila :)-:)-:)-

Suana -> ZA NAS (255. nadaljevanje) (17.7.2005 22:18:09)

punce lep pozdrav vsem skupaj.sedaj imam cas in se vam javljam.anitka kako je kaj s tabo?Pia 73 upam da bos cimprej drzala v narocju svojo malo sladko strucko:duda:.danes je bilo pa res :hudicek:vroce,a pa saj smo preziveli,eni na :morje:,drugi pa nekje v hladni domaci senci.
danes je 4 dan jemanja klomifena in komaj cakam na tiste res super dneve ko bomo veselo:sloncek:im upam da nam tokrat uspe.ce ne pa spet 10.8,:hudicek:ceprav nimam kaj dosti casa vas zelo rada berem toda javljam pa se bolj malo.vsaj z vami sem in mislim na vas.no zdaj pa sem vse nadoknadila sem ze prevec napisala,ane?pridne bodite in veselo(hm,hm hm:sloncek:)
:rozica::rozica:suzana

Anitka -> ZA NAS (255. nadaljevanje) (17.7.2005 22:22:20)

Ojla Fras - Suzana :rozica::rozica::rozica:

Kako sem? Hm, da pomislim ;) sem zelo utrujena, saj sem imela kar naporen vikend. Drugače pa sem zelo vesela, saj je jutri moj prvi dopustniški dan :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Moja :hudicek: se je poslovila, tako, da bomo spet začeli s :sloncek::sloncek::sloncek: , avedno bomo skušali biti čimbolj na OFF, morda me pa po :morje:, okrog 9.8. le kaj preseneti :zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Zate pa tudi :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Suana -> ZA NAS (255. nadaljevanje) (17.7.2005 22:27:01)

lepo se imej na dopustu im misli kaj na nas na :morje:
ti se kar lepo odklopi in cimmanj misli na vse,ter brezskrbno uzivaj:sloncek::sloncek:res tako kot vsaki izmed nas zelim da bi iz :morje:prinesli najlepsi spomin na dopust.tudi zate :rozica::rozica::rozica:

Suana -> ZA NAS (255. nadaljevanje) (17.7.2005 22:30:06)

zjutraj se moram vstat 4.30,zato grem zdaj aja aja:zaspan:,sanjaj tiste lepe sanje ko sem:nosecka:,najsrecnejsi clovek na svetu.fajn bodite in se beremo.;););););):zajcek::zajcek::rozica:

biba77 -> ZA NAS (255. nadaljevanje) (18.7.2005 8:07:36)

Dobro jutro,

da ne boste mislile, da sem pozabila na vas --- NISEM! :rozica::rozica::rozica::rozica:

Torej, ceprav se za to nisem ravno odlocila, sem RR dala na stranski tir. Deloma zaradi seminarjev in sluzbenih obveznosti, ko nisem imela ne casa, ne racunalnika oz. interneta, deloma pa tudi zaradi dogajanja doma. Je bilo enostavno prevec vsega...

In, moram priznat :ups::ups::ups:, da sem sla raje z :kuza: ven kot na internet.

No, sem pa vsaki dan "preletela".

Pri nas nic novega. Spet cakamo... Ce imamo na kaj cakat, saj sem ta mesec brez tabletk in hormonckov, tako, da je ze O vprasljiva...

Pia, nic bit zalostna. Mislim, da nas dajejo vglavnem dopusti in poletno malodusje...

Anitka, jaz v cetrtek delam, tako, da ne vem, kako zgodaj bom uspela pri na :kava:... :zmeden2: Kaj bos ostala se kako urico po "zmenku" v neplodnostni v Mb? Malo razprodaje pogledala in tako... No, upam, da se srecamo! :rozica:

Punce, samo pozitivno naprej!!!!
:miska:

Anitka -> ZA NAS (255. nadaljevanje) (18.7.2005 8:45:53)

:rozica::rozica:Dobro jutro!:rozica::rozica:

Sem se komaj privlekla iz postelje. Se prav pozna, da je bil vokend še kar naporen.;)

Fras hvala :rozica::rozica::rozica::rozica: in enake želje tudi tebi. A si dobro spala? Si mogoče sanjala tiste lepe sanje o :nosecka:Suzani?

Astra jaz te popolnoma razumem. Včasih je pač treba tudi RR-jo dat za nekaj časa na stranski tir, ampak moramo pa vseeno priznati, da pa nas čist zmeraj vleče nazaj. In prav je tako. In do kdaj delaš v četrtek? Se bomo že dobile, a ne? In mal počvekale.;):)-;) O.K. fejst počvekale 8)8)

Lep dan vam želim,

Anitka:pika:

Pia73 -> ZA NAS (255. nadaljevanje) (18.7.2005 9:56:21)

:rozica: Pozdravljene! :rozica:

Jaz sem še kar tukaj,.... :)-:)-:)-

Sem že šla k prijateljici rože zalit, ko uživa na :morje: , malo pospravila, sedaj pa čakam, da me mama pokliče, da jo peljem domov od zdravnika!

Anitka, kaj bi jaz brez tebe,.... :ups::ups::ups: Res si fajn punca!!! :bravo::bravo::bravo:

Pa še naša Astra je med nami,... :bravo::bravo::bravo:

Sem tako vesela, da ste se spet malo javile,.... :bravo::bravo::bravo:

biba77 -> ZA NAS (255. nadaljevanje) (18.7.2005 10:01:35)

Ma, ja, Pia73:nosecka:, saj pravim, da smo non-stop tukaj...
Nisi/niste sama/e!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Anitka:pika:, jaz bi lahko nekako okoli prve verjetno pobegnila... Ampak se ne vem... Odvisno od tega, ce bom imela tudi svoj prevoz ali ne...
Saj se bomo dogovorile.
Kdaj imas ti termin??:zmeden2:

Anitka -> ZA NAS (255. nadaljevanje) (18.7.2005 10:02:34)

Pia :ups::ups::ups::ups:, kaj bi JAZ brez tebe, ki si me že tolikokrat potegnila prav z dna.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Drži se draga moja, ko se bo pa kaj začelo, pa le sporoči, da bomo s tabo dihale ;)

Anitka -> ZA NAS (255. nadaljevanje) (18.7.2005 10:06:36)

ASTRA termin imam ob 9.30. Saj do enih si bom že lahko kaj začela v MB 8):)-8):)-8) Se še slišimo

Pia73 -> ZA NAS (255. nadaljevanje) (18.7.2005 10:10:29)

Bom sporočila, ko bo naš :duda: že z nami! Tiste, ki imam vaše mobi številke boste zvedele med prvimi,... :love::love::love: Še Pika74 bo v Afriki deležna te novice,...

Anitka,.... :rozica::rozica::rozica:

Aja, pa še tole naj napišem za tiste, ki se naših nadaljevanj ne udeležujejo od samih začetkov.

Znak :pika: je bil narejen za našo prijateljico in soborko z nickom Pikapolonica, ki je sedaj že kar nekaj mesecev mamica lušni punčki Tii. Zadnjič je bilo namreč malo drugače zapisano. Pikapolonica pa je vsekakor ena in edina. :rozica:

Pia73 -> ZA NAS (255. nadaljevanje) (18.7.2005 10:14:38)

Pa še tole naj napišem:

Sem vesela, da je med nami spet meeryana! :bravo::bravo::bravo: A se ve spomnete kako nas je vsako jutro razveselila s svojimi prispevki, potem pa je kar naenkrat poniknila,... :(

Dobrodošla spet med nami meeryana,... :rozica::rozica::rozica:
Vedno se tako trudim, da napišem tvoj nick pa nikoli nisem sigurna, da sem ga prav napisala,... :ups:

Suana -> ZA NAS (255. nadaljevanje) (18.7.2005 11:55:37)

ojla!
evo mene opet!:bravo:ves anitka :rozica:nic nisem sanjala vsaj ne spomnim se.zdaj pa grem na eno veliiiiko:kava:,da pridem malo k sebi,potem pa veselo za atedilnik kuhat kosilce za mojega:love:pridne bodite!!!!
lp suzana:)-

diamantka -> ZA NAS (255. nadaljevanje) (18.7.2005 13:47:07)

pozdravljene punce,
ja tale ZA NAS je kar malce zamrl :((:((, vendar mislim,da je vseeno boljše, da se pojavlja kot pa da preprosto zgine!
moja bolniška se že počasi izteka, v četrtek sem že zbukirana na delu :grrr:, sam ne za dolgo, ker z koncem meseca grem na :morje: in se že zelo zelo veselim tega ;)!
Danes sem maline zmrzovala ;), da bom kdaj pozimi svojemu :love: naredila desert z smetano :miska:!
Kako pa kaj naše srečke :nosecka:?
Bambi a je kaj novega?
Pa Pia kako se kaj počutiš?
lepo se mejte in naj vas čuvaju :angel:

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>